Ima nov imidž: Lejdi Gaga proslavila jubilej stilizovana kao Ejmi Vajnhaus

25.05.2021

18:20 >> 18:48

0

Autor: Z. A.

Jedina konstanta kod ove umetnice jeste promena

Ima nov imidž: Lejdi Gaga proslavila jubilej stilizovana kao Ejmi Vajnhaus
Copyright Profimedia

Pop zvezda i glumica Lejdi Gaga poznata je po svojim drastičnim promenama imidža, a povodom proslave desete godišnjice izlaska albuma „Born This Way“ ništa nije prepustila slučaju kada je reč o modnoj transformaciji.

U Zapadnom Holivudu osvanuo je veliki ulični mural u čast američkoj pop zvezdi, tačnije njenom albumu „Born This Way“, koji je ugledao svetlo dana pre tačno deset godina.

Tim povodom 35-godišnja Gaga pridružila vojsci obožavatelja na ulicama pozirajući na ogromnom muralu urađenom u njenu čast, a navedeno je učinila u izdanju kojim je brojne podsetila na Ejmi Vajnhaus.

Profimedia

Izdanje po uzoru na preminulu britansku pevačicu Gaga je prvenstveno osigurala frizurom, a zatim i odevnom kombinacijom stvorenom od majice u službi haljine i pocepanih mrežastih čarapa u paru s vrtoglavo visokim čizmama s platformom.

O velikom jubileju Gaga se oglasila na društvenim mrežama istakavši kako su album „Born This Way“ i istoimena pesma inspirisani Karlom Biom, afroameričkim gej verskim aktivistom koji je tokom života propovedao, pevao i pisao o „rođenju na ovaj način“.

– Hvala vam na deceniji neumoljive ljubavi, hrabrosti i razloga za pevanje. Svi možemo osetiti radost jer je zaslužujemo. Zaslužujemo da imamo pravo da nadahnemo toleranciju, prihvatanje i slobodu za sve – napisala je na Twitteru.

možda će vs i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike