Koliko su efikasne maramice za skidanje šminke, devojka pokazala eksperimentom sa pomorandžom

08.06.2021

17:19 >> 11:02

0

Odabrala je pomorandžu jer zbog svojih pora podseća na ljudsku kožu

Koliko su efikasne maramice za skidanje šminke, devojka pokazala eksperimentom sa pomorandžom
Copyright Profimedia

Kada uveče stignete kući već ste toliko umorni da vam detaljno skidanje šminke predstavlja napor, pa često posegnete za maramicama za skidanje šminke.

A da li je ovaj način efikasan pokazala je jedna korisnica TikToka uradivši jednostavan “eksperiment” kojim je zapalila internet. Snimak je pogledalo više od sedam miliona ljudi.

Rešena da isproba maramice za čišćenje šminke uzela je pomorandžu na koju je nanela puder. A što baš nju, zato što je zbog svojih pora, podseća na ljudsku kožu.

Maramice za šminku nisu uspele da skinu puder sa pomorandže – po ovoj devojci, to je savršen dokaz da one nisu efikasne.

Nanela je puder i krenula da čisti maramicom. Kako se ispostavilo, velika količina pudera je ostala u “pomorandžinim porama”, što je, prema njenom mišljenju, pravi dokaz da maramice u stvari uopšte ne skidaju šminku efikasno.

Komentari su bili podeljeni, dok se jedni slažu sa tiktokerkom da je ovo dobar test i da maramice u stvari ostavljaju dosta šminke na našem licu, drugi su skeptični i smatraju da je glupo da se pomorandžina kora poistoveti sa ljudskom.

U svakom slučaju, sve žene znaju da je čišćenje najvažniji deo nege kože.

Pogledajte video:

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike