Naopaki bikini trend: Trik za bujniji dekolte opčinio je zvezde Instagrama i zavladao plažama

23.06.2021

14:20 >> 12:54

0

Autor: Z. A.

Dobar način kako poboljšati svoje atribute

Naopaki bikini trend: Trik za bujniji dekolte opčinio je zvezde Instagrama i zavladao plažama
Copyright Pexels

Ako ste čest posetilac društvenih mreža, onda vam zasigurno nije promakao letnji modni trend koji su oduševljeno prigrlile poznate Instagram zvezde

Neočekivana viralna ludost je u kratkom roku oduševila zaljubljenice u modu na društvenim mrežama, a reč je o nošenju klasičnog trouglastog bikinija – i to naopako!

Sigurno ste ovu modnu novotariju već videli u svom feedu na Instagramu ili na profilima vaših omiljenih influenserki, ali treba spomenuti da ovaj trend nije nov. Pojavio još pre nekoliko godina i začas se proširio jer su mnoge devojke i žene shvatile kako tako grudi izgledaju lepše i bujnije, piše tportal.hr.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jessica Goicoechea. (@goicoechea)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALLIS GUIJARRO (@allisguijarro)

Njegova je prednost da posebno laska devojkama s malim grudima i lepo ih ističe jer stvara iluziju bujnijeg poprsja ističući zapravo ovako donji deo grudi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @anna_sisterparis

Dame koje vedre i oblače na Instagramu poput Điđi Hadid, Kendal i Kajli Džener, Laure Eskanez ili Džesike Gojkojčee već su pokazale kako im pristaje ovaj novi trend koji dodatno naglašava dekolte. Klasične trougliće sestre Kardašijan su npr. okrenule, pa tako deo koji bi inače trebalo da ide oko trupa one vežu oko vrata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Dakle, samo morate da okrenete gornji deo i samo ga dobro pričvrstite, a neke odvažne zaljubljenice u modu izvele su sličan modni manevar i s tzv. banana gornjim delovima kupaćih kostima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ϯαɓί. (@tabi_la_flaca)

Mnogi su brendovi odmah spremno dočekali ovaj trend i lansirali modele koji se mogu nositi i na taj način, zapravo ističu donji deo grudi (tzv. underboob), ali i na tradicionalni način. Uz ovakve obrnute gornje delove bikinija najčešće ide i donji deo malo izmenjenog kroja, odnosno gaćice su još niže s još manje tkanine.

Ukoliko niste sigurni kako to funkcioniše, zavirite u Instagram profile slavnih modnih zavisnica i odvažite se.

možda će vas i ovo zanimati

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike