Ona je najlepši plus sajz model regiona, a sada je svim ženama uputila jaku poruku

28.06.2021

17:19 >> 17:26

0

Ponosno pokazuje svoju nesavršenu figuru

Ona je najlepši plus sajz model regiona, a sada je svim ženama uputila jaku poruku
Copyright Printscreen/Instagram

Lucija Lugomer je hrvatski plus sajz model i uglavnom je stekla simpatije i naklonost javnosti.  Svi su saglasni da je ona prelepa žena, te da joj kilogrami dobro stoje. Međutim, ovu damu ne štede dežurni kritičari.

Manekenka ne dozvoljava takav način obraćanja, te se javno i nedvosmisleno obračunava se njima. Ova brineta je potpuno posvećena cilju da promeni atmosferu u društvu i učini ga prijatnijim mestom za sve žene – bez obzira na veličinu garderobe koju nose.

Nedavno je na svom Instagram profilu, na kom je prati preko 125 hiljada ljudi, između ostalog, navela: “Žene, vitke ili punije, nosite šta želite. To je amin. Ne dajte da vam standardi stvaraju pritisak i utiču na vaš život, pogotovo u nečemu toliko manje bitnom poput odeće. Budite slobodne i šta god odlučile, imate potpuno pravo na to!”

S obzirom na to da je odlučna u svojoj ideji da ovakav način života prihvate i sve druge nesavršene žene, ona se često fotografiše u golišavim izdanjima, bikinijima, uskoj garderobi i sa velikim samopouzdanjem pokazuje svoje “društveno neprihvatljivo” telo. Tako je nedavno podelila fotografiju gde je u prvom planu njen struk i stomačić, a uz fotografiju je ponovo napisala jasnu poruku.

“Ovo je za ljude koji prenose strah od debljine i koji pretpostavljaju kakvo je zdravlje ljudi samo tako što ih pogledaju i koji misle da bilo ko iznad određene veličine promoviše gojaznost”, napisala je lepa Hrvatica.

Pročitajte još:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike