Nismo znali da imaš tri sestre! Demi Mur pozirala sa ćerkama i pokazala fenomenalno telo

08.07.2021

09:51 >> 12:30

0

Za ovu zanosnu glumicu vreme kao da je stalo, a zanosni četverac oduševio je sve na mrežama

Nismo znali da imaš tri sestre! Demi Mur pozirala sa ćerkama i pokazala fenomenalno telo
Copyright Profimedia

Glumica Demi Mur se zajedno sa svoje tri ćerke Rumer (32), Skaut (29) i Talulom (27) našla u ulozi modela u kampanji za kupaće kostime modnog brenda “Endi”. Svi su oduševljeni kako glumica izgleda u svojoj 58-oj godini, ali i ćerke glumačkog para Mur-Vilis.

Demi je pokazala svoje izvajano telo, a da su geni čudo jasno nam je čim pogledamo njene ćerke. Naime, sve četiri su pozirale u kampanji za kupaće kostime i ne zna se koja lepše izgleda.

Pročitajte još

U prilog tome govore i komentari njihovih očaranih pratilaca, a jedan od njih je napisao:

– Nisam znao da imaš tri sestre!

Zavodljiva četvorka snimila je modnu kampanju za kupaće kostime brenda “Endi” sa kojim Demi ima dugogodišnju saradnju. Upravo je ona bila jedan od prvih investitora ovog brenda, a sada se, zajedno sa ćerkama, našla i u ulozi modela.

Glumica je na svom profilu objasnila zašto joj je ova kampanja značajna:

– Bilo mi je važno da uključim svoje ćerke u ovu kampanju. Tokom proteklih godina veza među nama je postala važnija nego ikada. Ovo je početak divnog leta koje delim sa ćerkama. Nadam se da će drugi iskoristiti prilike u svom životu da stvore značajne veze i slave svaki trenutak sa ljudima koje vole – kaže Demi Mur.

Kolekcija bikinija  je napravljena tako da odgovara svakom stilu i obliku tela. Od klasičnih do stilskih vrlo lepo kreiranih modela koji promovišu različitosti i lepotu ženskog tela, oni odgovaraju svima, bez obzira na godine. Kostimi su jednostavni u jednobojnim toplim, voćnim bojama, ali tu su se našli i kupaći u crnoj i beloj boji.

Zanosna Demi koja pleni izgledom u bikiniju u 58. godini kampanjom se pohvalila i na svom Instagram profilu, što je isto učinila i nena najstarija kćer Rumer, ali i Skaut  koja se u svojoj objavi na Instagramu osvrnula na to što ženu čini privlačnom.

– Iskreno, za mene nema ništa privlačnije od žene koja se u svojoj koži oseća snažno i ugodno – napisala je Skaut, dok je u drugom postu pohvalila spontane fotografije i, kako je rekla, trenutke istinske intimnosti njene porodice.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike