Nepogrešivi Bekam i svedena Kejt: Dva najzapaženija stajlinga na ovogodišnjem Vimbldonu

11.07.2021

13:55 >> 14:01

0

Modne ikone koje uvek zasene svojim odabirom garderobe

Nepogrešivi Bekam i svedena Kejt: Dva najzapaženija stajlinga na ovogodišnjem Vimbldonu
Copyright Profimedia

Danas je poslednji dan Gren slem teniskog turnira Vimbldon koji se svake godine održava u Londonu. Dok se na terenu vodi žestoka borba, na tribinama imamo prilike da vidimo mnoge poznate ličnosti, tako da je turnir i svojevrstan modni događaj.

Ove godine najveću pažnju privukli su Kejt Midlton i i Dejvid Bekam. Oboje važe za ljude od stila koji nikada ne greše kada je odabir garderobe u pitanju, a sada su oduševili.

Pročitajte još

Supruga princa Vilijama iskoristila je trenutno omiljenu modnu boju koju je ponela dvanaestog dana Vimbldon šampionata u tenisu. Za tu priliku, ona je obukla smaragdno zelenu midi haljinu sa pokrivenim ramenima i lagano nabranom suknjom, a koju potpisuje Emilia Viksted, dizajnerka čija je odeća glavna u Kejtinom garderoberu.

Kejt Midlton, Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža ceo stajling upotpunila je zlatnom narukvicom Halcion Dais.  Takođe, odabrala je par belih salonki Đanvito Rosi, koje imaju  niske potpetice, a visina im je oko sedam centimetara. Kejt poseduje isti model sandala u pet boja. Cipele su pružile neutralnu osnovu za odeću, a istovremeno sve zajedno odavalo je utisak izrazite otmenosti.

Nakratko je primećena i sa mornarsko-belom cvetnom maskom za lice.

Kejt Midlton, Profimedia

S druge strane, dan ranije, dok je bitku bio Novak Đoković, na turniru se pojavio bivši engleski fudbaler, Dejvid Bekam, modna ikona među sportistima.

Fudbalski as obukao je svetloplavu košulju, ispod belog sakoa i mornarskih pantalona. Ceo stajling je začinio tamnoplavom prugastom kravatom i  smeđim cipelama od antilopa, kao i crnim sunčanim naočarima.

Profimedia

Kao i uvek, poveo je računa i o frizuri i mnogi se slažu da dugo nije izgledao ovako elegantno.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike