Na crvenom tepihu Kanskog festivala zablistala je i naša modna blogerka Tamara Kalinić

17.07.2021

14:20 >> 14:32

0

Mlada influenserka je poznata po savršeno izabranim odevnim kombinacijama kada god se pojavljuje u javnosti

Na crvenom tepihu Kanskog festivala zablistala je i naša modna blogerka Tamara Kalinić
Copyright Tamara Kalinić, Kan 2021/Profimedia

Filmski festival u Kanu je jedan od najglamuroznijih manifestacija, a na crvenom tepihu svake godine očekujemo da vidimo skupocene i zanimljive odevne kombinacije o kojima se zatim dugo polemiše.

Jedni oduševljavaju, drugi budu predmet oštrih kritika, a nečije pojavljivanje se sa nestrpljenjem čeka. Nakon propuštene godine održavanja ove manifestacije, jasno je da se 74. izdanje ovog prestižnog filmskog festivala sa nestrpljenjem čekalo.

Pročitajte još

Kao i uvek, u Kan su stigle najpoznatije i najuticajnije ličnosti iz sveta filma, muzike i mode.

Srpska blogerka i influenserka, Tamara Kalinić, pojavila se na crvenom tepihu  filmskog festivala u Kanu, a njena fenomenalna izdanja očarala su modne kritičare i strane medije.

Tamara Kalinić, Kan 2021/Profimedia

Kalinićeva je crvenim tepihom prošetala rame uz rame sa svetski poznatim glumicama, pevačicama, manekenkama i influenserkama u toaletama koje su ostavljale bez daha.

Na premijeru filma “Les intranquilles” Tamara je došla u srebrnoj haljini dizajnera Tonija Vorda. Svečana haljina prati liniju tela i lagano pada, a jednostavnom ogrlicom zaokružila je kombinaciju.

Tamara Kalinić, Kan 2021/Profimedia

Takođe, veliku pažnju prisutnih izazvala je i u beloj, nežnoj top haljini, naglašenog donjeg dela koji se polako “spušta” i pravi raskošan šlep.

Tamara Kalinić, Kan 2021/Profimedia

U večeri premijere filma “France” blistala je u dugoj žutoj toaleti koju potpisuje Oskar de la Renta, kog smatraju modnim guruom za glamurozne venčanice. Ona se odlučila za klasičan model u pravoj letnjoj boji. Zanimljivo vezivanje oko vrata je zahtevalo pokupljenu kosu, pa se tako Tamara odlučila za raskošnu visoku punđu. Svedena šminka i par skupocenih minđuša bile su dovoljne da zaokruže ceo stajling na najbolji mogući način.

Tamara Kalinić, Kan 2021/Profimedia

Lepa brineta još jednom je pokazala koliko ima stila i koliko dobro ume da iznese skupe elegantne modele i potpuno je jasno zbog čega njene predloge za odevne kombinacije slede i najveće svetske zvezde. Podsetimo, naša najuspešnija modna blogerka se 2019. godini našla na “Tajmsovoj listi” 100 najboljih influensera.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike