Pre Lejdi Gage, nosile su ga Brena i Karleuša: Zvezda u neobičnoj kombinaciji sa efektnim šeširom

04.08.2021

18:20 >> 11:46

0

Naši kritičari jedva su dočekali da kažu kako Lejdi Gaga kasni više od godinu i po za našim zvezdama kada je stil u pitanju

Pre Lejdi Gage, nosile su ga Brena i Karleuša: Zvezda u neobičnoj kombinaciji sa efektnim šeširom
Copyright Profimedia/YouTube

Sigurno ste mnogo puta čuli kako Srbija u mnogo čemu kaska za svetom. Ipak, izgleda da to nije slučaj kada je u pitanju stil naših zvezda, što potvrđuje i poslednje pojavljivanje Lejdi Gage.

Modni znalci već su primetili značajne promene u stilu Oskarovke i pop-dive otkako je počela sa snimanjem filma “House of Gucci”, a proteklog vikenda ona je zablistala u neobičnoj kombinaciji koju bi retko ko stavio na sebe u svakodnevnim prilikama.

pročitajte još

Fotografi su je uhvatili ispred koncertne dvorane u Njujorku, gde je bila na probama za koncert s Tonijem Benetom, a Lejdi Gaga je na sebi imala drečavo ljubičasti pončo sa efektnim šeširom od perja. U prvom planu su bile njene preplanule noge, a delovalo je da ona ispod ne nosi ništa, o čemu svedoči i to što ga je sve vreme držala da se ne podigne dok je hodala.

Lejdi Gaga, Profimedia

Lice je sakrila iza velikih sunčanih naočara, a 35-godišnja zvezda je poznata po neobičnom stilu oblačenja.

Ono što domaćoj javnosti nije promaklo je činjenica da su sličan šešir već nosile dve naše zvezde. Najpre, Lepa Brena u jednom od svojih muzičkih spotova.

Regionalna zvezda ponela je efektan crveni šešir u spotu za pesmu “Odiseja ljubavi” koji je objavila početkom novembra 2019. godine. Za stajling u spotu bio je zadužen stilista Stefan Orlić sa kojim ova pevačica već dugo sarađuje.

Printscreen/Youtube

Nekih dva meseca kasnije, na svom novogodišnjem nastupu sa sličnim šeširom pojavila se Jelena Karleuša.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Za doček 2020. godine pevačica je efektan šešir uklopila sa scenskim kostimom i ogrtačem koji je takođe bio od perja. Za ovaj stajling pobrala je sve komplimente na mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar)

Naši kritičari jedva su dočekali da kažu kako Lejdi Gaga kasni više od godinu i po za našim zvezdama kada je stil u pitanju.

Inače, ona je zbog snimanja filma “House of Gucci”, u kom glumi ozloglašenu Patriciju Ređijani, svoju prepoznatljivu plavu kosu ofarbala u smeđe.

Lejdi Gaga / Printscreen Youtube

U poslednje vreme svaki slobodan trenutak provodi s dečkom Majklom Polanskim koji je s njom bio u Italiji dok je tamo snimala pomenuti film.

pročitajte još

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike