Milijarderka, a izgleda jeftino: Rijana ponovo na meti kritika zbog stajlinga

15.08.2021

14:20 >> 16:27

0

Ne postoji taj novac koji će da ti kupi stil, oštro su poručili zvezdi sa Barbadosa

Milijarderka, a izgleda jeftino: Rijana ponovo na meti kritika zbog stajlinga
Copyright Rijana, Profimedia

Paparaci je prate na svakom koraku, pa je tako uhvaćena i sinoć prilikom izlaska u lokalni bar. A najbogatija pevačica i novopečena milijarderka Rijana, ni ovog puta nije pobrala simpatije za svoj modni odabir. Čak, naprotiv, svi koji su videli njen stajling komentarišu kako je lepotica sa Barbadosa jedna od dama koje nikada neće znati da se obuku.

Naime, Rijana je za opušteni večernji izlazak odabrala da obuče iscepane farmerke sa crvenom postavom, koje je “uklopila” sa šarenom “Harli” bluzicom sa dubokim dekolteom.

pročitajte još

A svoju modnu priču zaokružila je žutom maramom koju je vezala oko glave, maskirnom torbom. Obula je sandale sa visokom petom, čije je kaiše oko gležnjeva vezala preko rubova nogavica.

Profimedia

S obzirom na to da se njeno bogatstvo procenjuje na 1,7 milijardi dolara, mnogi su komentarisali kako je pevačica živi dokaz da ne postoji taj novac koji može da vam kupi stil, kao i da joj stajling izgleda jeftino, dok je drugi brane govoreći kako ona to namerno radi.

Inače, Rijana je postala milijarderka zahvaljujući svojoj kompaniji „Fenty beauty” koju je osnovala 2017. godine. Njeno bogatsvo se procenjuje na 1,7 miljardi dolara, što je čini najbogatijom muzičarkom na svetu, a na ovoj listi našla se odmah iza Opre Vinfri. Najveći deo imovine (1,4 milijarde dolara) stekla je od pomenute linije, koja je u njenom vlasništvu 50 odsto.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

TAGOVI:

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike