Nose ih Megan, Rijana i Bela Hadid: Kakvo je značenje ogrlica za kojima su poludele slavne lepotice

18.08.2021

11:45 >> 11:46

0

Simpatične, diskretne, i odlično se uklapaju u skoro svaku odevnu kombinaciju

Nose ih Megan, Rijana i Bela Hadid: Kakvo je značenje ogrlica za kojima su poludele slavne lepotice
Copyright Profimedia

Zanimanje za astrologiju od ere veselih sedamdesetih nikada nije bilo izraženije nego danas, a u prilog tome dovoljno govori i novi modni trend koji je najviše osvojio dame iz sveta slavnih.

Ogrlice s astrološkom simbolikom postale su totalni hit u svetu. One lepo izgledaju, personalizovane su i za svakog ko ih ponese imaju poseban značaj.

Pročitajte još

Prema navodima “Google Trendsa”, izrazi poput “astrologija” i “natalna karta” kulminirali su 2020. u odnosu na prethodnih pet godina. Nauka o zvezdama našla je svoj put i do mode, preciznije nakita. Sazvežđa, mitološka bića i pozivanje na znakove Zodijaka množe se na nakitu, a najpoželjniji su istaknuti na ogrlicama – barem sudeći po slavnim lepoticama.

Novopečena milijarderka Rijana nedavno je objavila fotografiju na kojoj uz brojni nakit nosi i ogrlicu s priveskom znaka Ribe i potpisom brenda “Briony Raymond”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

S druge strane, američka “it” devojka Hejli Biber odabrala je ogrlicu brenda “Anita Ko” s priveskom znaka Strelca, dok je njena podjednako popularna koleginica Bela Hadid viđena s astro ogrlicom brenda “Mazza Boutique”.

Osim pomenutih dama, čarima ovoga tipa ogrlica nije odolela ni vojvotkinja od Saseksa Megan Markl. Za svoj prvi javni nastup od rođenja ćerkice odabrala je ogrlice s privescima koji prikazuju horoskopske znakove njene dece.

Profimedia

Reč je o ogrlicama s potpisom brenda “Hollowell”, a dok jedna predstavlja sazvežđe Bika (Arči), druga predstavlja sazvežđe Blizanaca (Lilibet Dajana).

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike