Gošća odbila da dođe na venčanje jer joj je mlada zabranila da obuče haljinu koju je kupila (FOTO)

22.08.2021

17:20 >> 17:39

0

Mlada je u njenoj haljini videla sličnost sa onom koju je trebalo da nose deveruše

Gošća odbila da dođe na venčanje jer joj je mlada zabranila da obuče haljinu koju je kupila (FOTO)
Copyright Pixabay

Mladama je donekle dozvoljeno da budu hirovite, ali ova je prevršila svaku meru. Naime, jedna gošća je odbila da dođe na venčanje pošto joj je mlada saopštila da mora da promeni haljinu koju je planirala da obuče tog dana.

Žena je ispričala da je primila poruku od mlade koja ju je optužila da je namerno odabrala haljinu koja liči na one koje nose deveruše, te ako je htela to da uradi trebalo je da je pita.

pročitajte još

U svom online postu koji je podelila na mrežama, žena je čak stavila fotografiju svoje bledo sive haljine koju je kupila specijalno za ovu priliku, a pored nje i haljine koju je mlada izabrala za svoje deveruše.

Iako su haljine totalno različite boje, izgleda da je mladu uvredilo to što je stil haljina sličan i nije htela da prihvati da je to samo slučajnost.

-Moje deveruše biće jedine koje će nositi deveruša tip haljine – napisala je ljutita mlada. – Mogla sam da tražim i da uskladiš boju haljine sa našim željama za venčanje.  Cenili bismo ako ne bi nosila haljinu koja liči na onu koju nose deveruše ili onu koja ima boje baš poput naših. Mrzim što je moralo ovako, ali drugačije to ne bismo rešile.

Haljina za deveruše i ona koju je gošća odabrala, Printscreen

U svom postu na društvenim mrežama devojka je objasnila da je to bilo venčanje brata njenog dečka, a onda je zatražila odgovor od svojih virtuelnih prijatelja:

– Da li je iko ikad čuo da mlada diktira gostima šta da obuku za svadbu?

– Odlučila sam da je najbolje da se uopšte ne pojavim na tom venčanju s obzirom na to kako me mlada tretira. I to nije prvi put da me familija mog dečka loše tretira i ponaša se prema meni kao prema autsajderu – požalila se.

Ipak, njena odluka da ne ode na venčanje podelila je mišljenja na mrežama, prenosi Mirror.

– Iskreno, ja bih to progutala i otišla na venčanje ukoliko ne želim da imam probleme sa njegovom familijom – napisala je jedna žena.

– Smatram da ukoliko je mlada želela da njeni gosti budu stilski usklađeni trebalo je to i da napiše na samim pozivnicama. U suprotnom je bezveze. Ni ja ne bih išla posle takvog mladinog ponašanja – zaključila je druga.

pročitajte još

 

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike