Umotajte se i budite u trendu: Slavne lepotice pokrenule talas "mumija mode"

24.08.2021

13:55 >> 14:20

0

Prva se u ovom izdanju pojavila Margo Robi

Umotajte se i budite u trendu: Slavne lepotice pokrenule talas "mumija mode"
Copyright Margo Robi, Profimedia

Kada neki stil vidite na crvenom tepihu, a potom osvoji Instagram, znajte da je na dobrom putu da postane vodeći trend sezone.

U poslednje vreme sve češće možemo videti kreacije koje izgledaju kao da ste se obmotali nekim trakama, najčešće bele ili neke svetle pastelne boje, zatim krop-topove sa čvorovima, ali i obmotane pojaseve oko struka, grudi ili vrata koji podsećaju na zavoje mumija.

pročitajte još

Ovaj trend pokrenuo je “Chanel”, a prva ga je “prošetala” Margo Robi na premijeri filma “The Suicide Squad”, kada se pojavila na crvenom tepihu u previjenom, isečenom kombinezonu iz kolekcije “Chanel Cruise 2021/2022”.

Margo Robi, Profimedia

Ni ostale dame koje prate trendove nisu dugo čekale da obuku nešto slično.

Gotovo identičan stajling imale su popularne pevačice Dua Lipi i Rita Ora, koje su ponele kratke bele haljine sa prevojima oko struka, iako je Rita Ora imala malo ekstravagantniju varijantu haljine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Ne smemo zaboraviti ni manekenku Belu Hadid koja je početkom jula odenula zanimljiv svetložuti top bez jednog rukava, ali sa obmotanim pojasom preko grudi, kao i letnju belu haljinu sa prevojima oko vrata i tela koja je ostavila isti “mumija” utisak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Ukoliko vam se dopada ovaj modni trend, možete sebi priuštiti slične komade, ali po znatno povoljnijim cenama preko interneta. A da li će preživeti sezonu i koliko će još biti aktuelan, ostaje da se vidi.

pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike