Kejt Bekinsejl transparentna, Demi Mur zelena, Hajdi Klum u haljini od žive šeta zlatnu ribicu, a Kristin Kvin u hit čizmama od šljokica

22.03.2023

19:11

0

Autor: Z. A.

Neke kreacije su totalni hit

Kejt Bekinsejl transparentna, Demi Mur zelena, Hajdi Klum u haljini od žive šeta zlatnu ribicu, a Kristin Kvin u hit čizmama od šljokica
Hajdi Klum - Copyright Profimedia

U Los Anđelesu je sinoć održana dodela američkih nagrada „Fashion Trust“, a crvenim tepihom prošetale su poznate dame u neobičnim i glamuroznim izdanjima.


Neke su potpuno oduševile prisutne.

Kraljica večeri je bez konkurencije Kejt Bekinsejl - 49-godišnja glumica je blistala u prozirnoj haljini ukrašenoj svetlucavim cirkonima i kristalima. Kejt je zaista ostavila bez daha u ovoj smeloj, a ipak veoma lepoj toaleti.

 

Izdvojila se i Demi Mur koja je izabrala vrlo šik kombinaciju - zelenu haljinu i dugačku crnu bundu od veštačkog krzna.

Hajdi Klum je kreaciju koja podseća na tečni metal ili živu upotpunila aksesoarom akvarijumom i sa sobom ponela svoju zlatnu ribicu.

Profimedia
Hajdi Klum je u šetnju izvela zlatnu ribicu

Američki model i zvezda rijaliti TV-a Kristin Kvin nosila je prelepu haljinu bez ramena i neverovatne visoke čizme sa šljokicama. A frizura joj je bila filigranska.

Profimedia
Filigranska frizura Kristin Kvin

Bile su lepo stilizovane i Alesandra Ambrozio u veličanstvenoj haljini bez leđa, ali i Olivija Vajld, koja je zračila crnoj u haljini s rol-kragnom – zakopčana do grla.

Pogledajte kako su se slavne dame sredile za crveni tepih:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike