Ona je doktor samoreklamiranja: Dženifer Lopez nema mira, pa sad kreira cipele i donji veš (FOTO)

18.03.2023

15:12

0

Autor: Z. A.

Dajte devojci prave cipele i spremna je da osvoji svet, izreka je stara, a latino-diva ima novo oružje

Ona je doktor samoreklamiranja: Dženifer Lopez nema mira, pa sad kreira cipele i donji veš (FOTO)
Copyright Profimedia

Latino-diva nikad ne spava. I baš kad se čini da pevačica miruje u stvaranju novih hitova, Dženifer Lopez za mesec dana pripremi čak dva iznenađenja: kolekcija cipela u saradnji s brendom "Revolve" i kolekciju romantičnog donjeg veša s talijanskom kućom "Intimissimi".


Džej Lo ne skriva svoje mnogobrojne talente pa je tako ljubav prema cipelama pretočila u vlastitu kolekciju obuće koja je nastala u saradnji s brendom "Revolve". Kombinujući trenutne trendove i vlastiti modni izraz, ova multitalentovana pevačica kreirala je cipele koje bi i sama nosila u raznim prilikama.

Od visokih čizama ukrašenih kristalima u kojima možemo zamisliti latino-kraljicu kako nastupa na nekoj svetskoj pozornici do elegantnih smeđih natikača visoke potpetice u kojima bi izvršavanje svakodnevnih obaveza postalo stajliš.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Saradnja pevačice brenda "Revolve" ukupno će imati tri linije, a od prve linije cipela očekuje se puno. Ta linija cipela kombinuje trendove koje se ne bi usudila nositi svaka žena, što je čini vrlo senzualnom nositeljkom ženske snage - jer poznata je ona stara "dajte devojci prave cipele i spremna je da osvoji svet".

Profimedia
 

Platforme oduvek daju ženama par dodatnih centimetara koje ih čine hrabrijima i snažnijima, a Lopez ih je oplemenila kristalićima i popularnim dramatičnim perjem.

Međutim, Džej Lo ima još jednu saradnju - reč je o saradnji sa italijanskim brendom donjeg rublja Intimissimi. Poznata pjevačica postala je ambasadorica brenda u kolekciji za proleće/leto, na što je posebno ponosna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pevačica je na Instagramu podelila nekoliko fotografija iz dolazeće kampanje u donjem rublju boje fuksije, a iz priloženog je jasno da će ova kolekcija vrlo brzo osvojiti ljubiteljke ovog popularnog italijanskog brenda.


Ideja o saradnji započela je prošle godine kada je pjevačica s Benom Aflekom otputovala u Italiju.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

- Volim Italiju - rekla je Lopezova u zvaničnoj izjavi i objasnila zašto Italija dobija njeno srce: - Ljudi, moda, kultura, hrana i legendarna istorija. Kad sam otkrila "Intimissimi", odmah me privukla njihova dragocena svila, romantična čipka, prelepi krojevi, laskavi krojevi i zamršeni dizajn.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike