Viralni trik s vodom sprečiće da vam puknu nove najlonke, pa vi vidite gde ste dosad živele bez ovog znanja (VIDEO)

07.02.2023

09:33

0

Autor: Z. A.

Žene na najlonke troše puno para jer stalno pucaju

Viralni trik s vodom sprečiće da vam puknu nove najlonke, pa vi vidite gde ste dosad živele bez ovog znanja (VIDEO)
Copyright Pexels

Spremate se izađete s prijateljicama, znate šta ćete obući, a fale vam samo najlonke - najnovije su vam baš prethodnog dana pukle dok ste ih navlačili. Opet sebi obećavate da ćete kupiti malo kvalitetnije jer ste se umorili od pucanja i bacanja para.

Nema žene koja se nije našla u situaciji da zakači najlon čarape noktom i da joj krene petlja na tek otpakovanim najlonkama.
Dok još jedan par najlonki bacate u đubre, ovaj trik će vam pomoći da vam čarape izdrže više od jednog nošenja.

Ukoliko i vi muku mučite s ovim čestim ženskim problemom, možete odahnuti i primeniti super TikTok rešenje.

Profimedia
 

Influenserka Hana Harmelin iz Velike Britanije na svom profilu na TikToku objavljuje modne trikove koji pomažu njenim pratiocima.

"Trik koji menja život", kako su ga nazvale zadovoljne žene, pomoći će vam da nemate problem s pucanjem najlonki u najboljim, tj. najgorim trenucima.

Većina žena ima naviku, nakon što se najlonke povuku nadole ili spadnu, prstima i noktima da ih povuku nagore. To je najčešći trenutak kad dolazi do pucanja najlonki, koliko se god trudili biti nežni i pažljivi.

Pexels
 

Umesto toga poslužite se trikom mlade blogerke koja je svojim jednostavnim rešenjem oduševila pratioce, ali i poznatu kompaniju koja proizvodi ženske čarape. Ona je njen video podelila na svom profilu, a ubrzo nakon toga postao je viralan.

Dok sam odrastala, moja mama uvek je imala najbolje trikove, a ovaj koji me je naučila ostao je sa mnom zauvek, govori Hana u videu.

Umesto da uhvatite najlonke noktima i povučete ih nagore, dobro namočite ruke. Prislonite ih lagano uz nogu i povucite najlonke nagore. One će se zalepiti za ruke i bez problema ćete ih podići bez korišćenja noktiju i bez rizika da će pući.

Trik koji se na prvu čini tako jednostavnim oduševio je brojne pratioce, i njene i široku mrežu korisnika kompanije „Tights Tights Tights“.

Ovo je neverovatno rešenje. Gde sam ja dosad živela? Komentar je jedne oduševljene žene na TikToku.

Pexels
 

Ovo menja sve što sam dosad znala. Hvala što si to podelila s nama. Genijalno, komentarisala je još jedna korisnica ove društvene mreže.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike