Elegantna, otkačena i šok izdanja: Najbolje i najgore odevne kombinacije sa dodele "Gremija" (FOTO)

06.02.2023

15:49

0

Crveni tepih je i sinoć bio mesto gde se pomeraju modne granice

Elegantna, otkačena i šok izdanja: Najbolje i najgore odevne kombinacije sa dodele "Gremija" (FOTO)
Copyright Profimedia

Posle filmskih, na red su došle i muzičke nagrade. Sinoć su u Los Anđelesu dodeljene 65. put po redu Gremi nagrade, pa kao što je i red, upriličen je crveni tepih kojim su prošetale mnogobrojne zvanice iz javnog života.

Uz muzičku, uvek ide i modna smotra, pa su se zvezde potrudile da izgledaju što bolje, ili barem što upečatljivije.

Kad kažemo upečatljivo, ne možemo da ne pomenemo čak nekoliko imena. To je pevačica Lizo sa svojim cvetnim izdanjem koje potpisuju "Dolče i Gabana", a još jedna zvezda odlučila je da "procveta". To je Ališa Gadis, a sudeći prema njenoj haljini, proleće je na vratima. 

Profimedia
 

Kardi Bi je bila na nivou zadatka, pa se pojavila u neobičnoj plavoj toaleti, dok je Blek Čajna bila inspirisana crnim labudom. Ludu energiju Šanije Tvejn ispratila je ista takva modna kombinacija.

Profimedia
 

Eksentrični umetnik Hari Stajls poneo je čak tri neobične kombinacije, te ponovo pokazao da je kralj kombinezona. Jedna od kombinacija bio je šareni kombinezon sa golim grudima brenda "Egonlab", a ako se dobro zagledate shvatićete da su po njemu "Svarovski" kristali. Na sceni je bio u efektnom srebrnom odelu sa resama.

Profimedia
 

Bijonse je sinoć ušla u istoriju kao najnagrađivaniji umetnik sa ukupno 32 priznanja (sinoć je dobila četiri), a pojavila se u elegantnom izdanju. Metalik "Guči" suknju upotpunila je korsetom u boji kože, a na veče u kom je ispisala istoriju zakasnila je sat vremena. Program je uveliko trajao kada je ona pristigla, a za sve je okrivila gužvu u saobraćaju.

Profimedia
 

Za njenom elegancijom nije zaostajala ni Džej Lo, koja je odabrala teget-srebrnu "Guči" haljinu koja je otkrivala njenu izvajanu figuru, a u pauzama je đuskala sa svojim suprugom Benom Aflekom.

Profimedi
 

U svedenoj teget toaleti došla je i Tejlor Svift, dok je muzička zvezda Kamila Kabeljo obukla haljinu koja je na grudima imala samo vez, zbog čega je bila na meti loših komentara.

Za razliku od prethodnog crvenog tepiha na dodeli Golden Globe nagrada, Hajdi Klum je ovog puta pobrala komplimente na račun izgleda.

Profimedia
 

Modna biblija "Vog" za najbolje "vintidž" izdanje proglasila je "Versače" haljinu pevačice Anite. A ista modna kuća potpisala je i "vampir luk" Dodže Ket, koja je na prethodnoj dodeli nagrada bila cela prekrivena crvenim kristalima. 

Profimedia
 

Sem Smit se pojavio u crvenom izdanju sa sve crvenom mrežicom preko očiju, a pratila ga je cela crvena banda. Na sceni je skinuo ogrtač i pokazao šta ima ispod.

Profimedia
 

Pogledajte galeriju sa najboljim i najgorim izdanjima:

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike