Modna blogerka otkrila ispravan način nošenja rolke: Ovako ćete izgledati besprekorno (FOTO)

01.02.2023

18:59

0

Autor: Z. A.

Neki ljudi nikada nisu razmišljali o tome, a složili su se da je savet odličan i da im je promenio život

Modna blogerka otkrila ispravan način nošenja rolke: Ovako ćete izgledati besprekorno (FOTO)
Kako se nosi rolka - Copyright Printscreen: TikTok/mary.orton

Mnogi od nas naučili su razne trikove u poslednje vreme zahvaljujući internetu, a jedan od njih je i način na koji nosimo svoje džempere s rol-kragnom.

Modna blogerka @mary.orton, prenela je savet koji je šokirao mnoge ljubitelje mode i rolki, a koji se odnosi na to da možda pogrešno nosite svoje rolke, kako prenosi Mirror.

Kao odgovor, fanovi su se brzo složili da njen savet menja stvari, čak spasava život u doslovnom smislu. Mnogi su izrazili da nikada nisu razmišljali o tome te su se složili da je savet odličan i da im je promenio život.

Reč je o tome na koju stranu preklapate rol-kragnu, da li to činite na spolja ili na unutra.
Ona kaže da treba rol-kragnu da zavučete unutra.

Iako se čini kao sitna stvar, ovaj savet pokazuje koliko mali detalji mogu uticati na naš izgled i kako ponekad treba razmisliti o onome što smatramo „normalnim“ i „pravilnim“, pa ga možda promeniti.


Ako ste ljubitelj mode i rolki, ovaj savet može biti od velike koristi za vas. Ne samo da će vaš izgled biti prefinjeniji već ćete imati i veću fleksibilnost u kombinovanju s drugim odevnim komadima i dodacima.

Međutim, važno je napomenuti da se ovaj savet odnosi samo na rolke s dugim vratom. Ako imate rolku s klasičnim vratom, onda se ovaj savet ne odnosi na vas. Ipak, čak i ako niste veliki ljubitelj rolki, ovaj savet može biti primenjiv na razne druge odevne komade s dugim vratom, poput majica ili košulja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike