Ćerka slavnog muzičara Una Bregović odrasla u Parizu, obukla šustiklu i utkala u nju francuski šik (FOTO)

31.01.2023

12:17

0

Autor: Z. A.

Naše bake još vole da ih drže na stolu, kauču i televizoru, a ova lepa žena ga je iskombinovala perfektno

Ćerka slavnog muzičara Una Bregović odrasla u Parizu, obukla šustiklu i utkala u nju francuski šik (FOTO)
Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Svaka kuća u Srbiji i na Balkanu ima milje, stolnjake i šustikle. Većina baka ih još drži na stolu ili starom televizoru, Rambo Amadeus je pre nekoliko godina od miljea ili stolnjaka sašio sako, a sada je Bregina ćerka od njega napravila boho modni hit.


Prelepa Una Bregović je jednom šustiklom upotpunila svoj stajlig i o tome se već danima priča. 

Budući da je u toku snimanje filma i TV serije „Kruna“, nedavno je ekipa koju predvodi reditelj Vasilije Nikitović predstavila ostvarenje, a glumački debi u njemu imaće Una Bregović,  srednja ćerka muzičara Gorana Bregovića.

Una već godinama živi i radi u Francuskoj. Goran, osim Une ima još dve ćerke, Lulu i Emu, sve tri sa suprugom Dženanom Sudžukom.

Glumica je sve oduševila na pres konferenciji u Beogradu svojim modnim izborom. Naime, nosila veoma zanimljivu odevnu kombinaciju koja podseća na modu šezdesetih, odnosno hipi-boho zbog boja i same estetike

Antonio Ahel/ATA Images
Una Bregović obukla prsluk šustiklu

Boho stil ne izlazi iz mode, posebno leti i tokom letnjih festivala, a Una je uz farmerke i plavu košulju iskombinovala heklani prsluk koji je mnoge podsetio na domove baka koje su heklale i imale miljee svuda po kući, pogotovo na televizoru, stolu, stolicama, kaučima..

Antonio Ahel/ATA Images
Una Bregović obukla prsluk šustiklu

 

Una je to iskombinovala da izgleda veoma šik i moderno, a u isto vreme neobično i atraktivno. Sve se to sjajno uklopilo uz boho maramu, plavu košulju, nakit, tetovaže i džins.

U ovoj muzičkoj bajci sa elementima trilera igraju Dragan Gagi Jovanović, Sonja Kolačarić, Nikola Vujović, Igor Benčina, Srđan Žika Todorović, Vanja Ejdus, Nenad Stojmenović, Nikola Kolja Pejaković i mnogi drugi, a Goran Bregović, koji potpisuje muziku za film.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike