Princ Hari u knjizi otkriva koji je bio omiljeni parfem ledi Dajane: Kupio ga, pa ovo uradio sa njim

20.01.2023

17:58

0

Autor: K. O.

Ne, nije ga dao Megan Markl da ga koristi

Princ Hari u knjizi otkriva koji je bio omiljeni parfem ledi Dajane: Kupio ga, pa ovo uradio sa njim
Princ Hari i princeza Dajana - Copyright Profimedia

Već nedeljama se ne stišava bura oko knjige "Spare" princa Harija. Citiraju se delovi, otkrivaju porodični odnosi i svađe, a poznato je i to da je veliki deo knjige "rezervni" princ posvetio svojoj tragično nastradaloj majci Dajani. Tako je otkrio i njen omiljeni parfem.

U delu u kom govori o tome kako je dugo išao na psihoterapiju, otkriva i da je od terapeuta dobio savet da kupi bočicu majčinog omiljenog parfema kako bi otključao emocije i napokon uspeo da zaplače za majkom.

On se podsetio kako ga je terapeut podstakao da pokrene i istraži svoje najdublje emocije pomoću bočice parfema. Tako je on odlučio da kupi parfem "First" koji pravi Van Cleef & Arpels.

Profimedia
 

- Na početku naše seanse podigao sam poklopac, duboko udahnuo miris parfema. Kao tabletu LSD-a. Negde sam pročitao da je miris naše najstarije čulo i to je odgovaralo onome što sam doživeo u tom trenutku. Slike su se dizale iz onoga što se činilo kao najprimitivniji deo mog mozga - napisao je Hari.

Instagram printscreen
 

Inače, ovaj parfem se prvi put pojavio još 1976. godine. Slogan parfema je "Svaka žena zaslužuje biti Prva". A 2016. godine u čast četrdesete godišnjice ovog parfema, Van Cleef & Arpels predstavlja novo izdanje So First. Cena parfema je oko 60 dolara i još nije poznato da li je prodaja skočila nakon Harijevih memoara koji su potukli sve rekorde prodaje.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike