Bela Hadid ponela titulu slavne osobe s najviše stila? Da li mislite da ju je zaslužila? (ANKETA)

25.11.2022

09:32

0

Autor: Z. A.

Da li biste poneli njene kombinacije?

Bela Hadid ponela titulu slavne osobe s najviše stila? Da li mislite da ju je zaslužila? (ANKETA)
Bela Hadid - Copyright Profimedia

Bela Hadid je It devojka i manekenska senzacija, a osim svojim izgledom privlači pažnju i neobičnim modnim stilom, po mnogima je zaslužna za mnoge trendove. Godine 2019. proglašena je najlepšom ženom na svetu prema pravilima zlatnog preseka, poznato je da je imala nekoliko estetskih zahvata na licu, te da se bori s ličnim demonima i alkoholizmom.

Uz Belu i njenu sestru Điđi, kao najveće trendseterke se redovno spominju i sestre Džener, kao i supruga Džastina Bibera, Hejli Biber.

Manekenske zvezde za čiju su slavu zaslužne i društvene mreže, često su među glavnim pokretačicama najnovijih trendova poput, npr., porasta popularnosti modnih komada iz devedesetih.

Ugledni časopis GQ upravo je Belu proglasio slavnom osobom s najviše stila.

Zgodnu brinetu proglasili su „majstoricom stila“ pohvalivši njene izbore.

Ulična odeća, muška odeća, radna odeća, „pametna odeća“... „Retki mogu nositi sve (i to uspešno), a među njima je Bela Hadid“, stoji u oceni časopisa, dodajući kako ona nosi mušku odeću bolje od većine muškaraca.

Profimedia
Bela Hadid

Inače, na ovom laskavom spisaku našla su se mnoga poznata imena poput: Harija Stajsa, Zendeje, Timotija Šalamea, Eme Korrin, Kim Kardašijan, Zoe Kravic, Džejdena Smita, Florens Pju, Lizo, Due Lipe, Ostina Batlera i dr...

Profimedia
Bela Hadid

Bela, čija je majka Jolanda nekad i sama bila manekenka, jedna je od najzaposlenijih lepotica za koju se otimaju mnoge luksuzne modne kuće poput „Balensijage“, „Diora“ ili „Versačea“.

Profimedia
Bela Hadid

Inače, upravo je Bela 2019. proglašena najlepšom ženom na svetu jer odnos crta njenog lica s 94,35 odsto odgovaraju tzv. „zlatnom preseku“, meri koja predstavlja fizičko savršenstvo.

Pogledajte u galeriji fotografije ove manekenke.


Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike