Nova holivudska gala: Olivija i Kaja bez grudnjaka ispod prozirnih haljina. I ko je obukao i opasno zeznuo Sansu iz „Igre prestola“ (FOTO)

17.10.2022

09:58

0

Autor: Z. A.

Ovaj događaj je mlad a već je važan

Nova holivudska gala: Olivija i Kaja bez grudnjaka ispod prozirnih haljina. I ko je obukao i opasno zeznuo Sansu iz „Igre prestola“ (FOTO)
profimedia-0730927902 - Copyright Profimedia

U subotu uveče, najveće holivudske zvezde okupile su se u Akademijinom filmskom muzeju u Los Anđelesu na gala večeri gde su slavili najveća imena filmske industrije i drugu godišnjicu ove nove kulturne institucije. I na crvenom tepihu je ovoga puta bilo živo.


Džulija Roberts primila je nagradu Icon, a Tilda Svinton nagradu Visionary.

Iako je ovo tek druga godišnjica, događaj je već postao najveće modno i showbiz okupljanje u Los Anđelesu izvan sezone dodele filmskih nagrada, a već ga nazivaju Met galom Zapadne obale.
Ali za razliku od ekstravagantnih kreacija kakve viđamo na Met gali, u LA se mogla videti klasična, glamurozna holivudska moda, a gala večerom dominirala je crna boja.

Profimedia
 

Naravno, bračni par Kluni nastavlja da zadvljuje gde god da se pjavi.

Profimedia
 

Jesu li slavne lepotice zaratile s grudnjakom?

U poslednje vreme sve češće za pojavljivanje na crvenom tepihu slave dame iz sveta mode i filma biraju prozirne kreacije koje malo toga ostavljaju mašti

Ni gala zabava u Los Anđelesu nije mogla proći bez modno odvažnih izdanja, za šta su se pobrinule glumica i redateljka Olivija Vajld, koja se odlučila za srebrnu, bleštavu haljinu koja prati liniju tela ispod koje lepotica magnetnog pogleda takođe nije nosila grudnjak. Haljina na dnu ima ukrase od roze perja, a deo je kolekcije Alexandre Vauthier SS22 Couture.

Profimedia
 

Njenm primerom povela se i Kaja Gerber, prelepa manekenska zvezda i ćerka nekadašnjeg supermodela Sindi Kraford, koja se odlučila za prozirnu kreaciju iz kolekcije proleće/leto 2023. Pitera Milijera za „Alaiu“. Crni mrežasti bodi s visokim ovratnikom kombinovala je s tamnoljubičastom nabranom suknjom koja se spušta na bokove.

Profimedia
 
Profimedia
 

I Hejli Biber ponela je smelu kreaciju, kao i Tejlor Rasel, zvezda kanibalističke romanse "Kosti i sve".

Profimedia
 
Profimedia
 

A nas muče dva pitanja: šta se desilo sa avangradnim stilom Tilde Svinton i ko je zaboga prevario Sofi Tarner, Sansu iz Igre prestola da se u ovom izdanju pojavi na crvenom tepihu?

Profimedia
 
Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike