Fotka koja je postala viralna: Yugo na putu "ošišao" Teslu

14.10.2020

20:30 >> 13:35

0

Oglasio se i vozač jugića

Fotka koja je postala viralna: Yugo na putu "ošišao" Teslu
Copyright Printscreen/Facebook

Da li je vozač “Tesle” odlučio da tog dana ne forsira svoju mašinu i uživa u vožnji ili je vozač automobila “Yugo 55” stvarno toliko žurio, tek fotka ovog preticanja ostaće za istoriju. Medije je obišla vest da je jugić “prešišao” električni automobil.

Kako se sve to odigralo na putevima u Hrvatskoj, tamošnji novinari pronašli su ovog vozača koji je za 24sata prepričao kako je došlo do toga da “ošiša” Teslu.

Za to vrime u Zadru…

Posted by Dnevna doza prosječnog Dalmatinca on Понедељак, 12. октобар 2020.

-Video sam priliku, napravio razmak da mogu da uhvatim zalet, ubacio u nižu i fijuuuu, pretekao Teslu! –  ispričao je za 24sata Enio Nikpalj, vozač juga 55 i brucoš iz Zadra, te dodao – Bilo je to nezaboravno iskustvoTesla je stvarno vozio sporo, oko 40 na sat. Bio je strane registracije, ne sećam se odakle, a vozač se zavalio i izbacio lakat kroz prozor. Mislim da je vozio na autopilotu i uživao. Stvorila se kolonica iza njega. U preticanju me slikao neko iz sive opel astre koju sam video u retrovizoru odmah iza mene. Imali su vremena da izvade fotoaparat jer dok sam se ja pripremao i obavio preticanje, potrajalo je. Sigurno su umirali od smeha gledajući.

Saznaj više:

„Škoda“ predstavila aplikaciju za detekciju kvara u automobilu – sluhom

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sata.hr

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike