Nove jesenje nijanse koje potpisuje Selena Gomez

16.10.2020

08:17 >> 06:25

0

Pevačica predstavila novi artikal iz svoje Rare Beauty kolekcije

Nove jesenje nijanse koje potpisuje Selena Gomez
Copyright Profimedia

Mlada zvezda Selena Gomez uz svoju pevačku i glumačku karijeru uspešno gradi i biznis karijeru. Ona je još u julu ove godine izbacila celu kolekciju svoje veganske kozmetike “Rare Beauty” (Retka lepota) sa svim preparatima potrebnim jednoj dami. Cela linija proizvoda nastala je u potpunosti bez okrutnosti, prilagođena veganima i „napravljena da se u njoj dobro oseća“. Brend je takođe pokrenuo inicijativu „Fonda za retke uticaje“ posvećenu rešavanju praznina u mentalnom zdravlju.

Njen brend samo na Instagramu već prati dva miliona ljudi, a Selena se trudi da svojim proizvodima istakne autentičnost svake dame. Poslednji proizvod u nizu koji se upravo pojavio na tržištu je zanimljiva paleta senki.

Profimedia

Može se naći u dve varijante boja, a potpuno odgovara aktuelnim trendovima ove sezone. U susret predstojećim praznicima, lansirala je dve palete, svaka ima 6 ultra kremastih, lako razmazujućih senki. Boje koje dominiraju su ljubičasta, narandžasta, maslinasto zelena sa metalik tonovima. Cena palete je 25 dolara.

Možda vas zanima: Ljuta lepota: Na oči stavite plamenu senku, usne istaknite vatrenim sjajem

-Nisam želela samo da budem poznata ličnost pripisujući svoje ime nečemu, jer to definitivno nije moj stil. Osetila bih se neiskreno. Kada je brend prvi put najavljen, bilo je upadljivo da će to biti više od pukog šminkanja. Biće to zajednica. Naša misija je oblikovanje razgovora o lepoti, samoprihvatanju i mentalnom zdravlju – tako je glasio prvi natpis na Instagram stranici Rare Beauty, kada se Selena obratila svojim pratiocima.

Saznaj više:

Slavna glumica u saradnji sa brendom “Chopard” dizajnira nakit sa etičkim dijamantima

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike