Muški svet: Predstavljamo 4 najkorišćenija preparata za negu

18.10.2020

12:27 >> 10:21

0

Jačem polu je lepota, itekako, važna

Muški svet: Predstavljamo 4 najkorišćenija preparata za negu
Copyright Profimedia

Prošlo je vreme kada su žene zavidele muškarcima, koji utrče ispod tuša, obriju se, nanesu losion za posle brijanja, malo poprave frizuru i spremni su. Vremena su se promenila, muškarcima su nega i lepota važni delove svakodnevne rutine, pa neka vas ne čudi ako vaš dragi provodi više vremena u kupatilu nego vi.

-Da me je pre nekoliko godina neko pitao šta koristim od kozmetike, odgovorio bih mu glasnim smejanjem – rekao je novinar Men’s Health-a, Aleks Pijeroti – Sve osim tuširanja, zvučalo je previše smešno. Pet godina od tada mnogo toga se promenilo, pa tako, više nije tabu ako muškarac koristi preparate za hidriranje kože. Nije čak ni čudno ako vas interesuju pilinzi.

A šta sve interesuje muškarce, otkrili smo i doneli vam spisak od 4 preparata koje koristi većina muškaraca. Tako da nećete pogrešiti ako svom partneru poklonite i nešto od ovoga.

1. SPF

Krema za sunčanje se odavno ne vezuje samo za plažu. Ako probate da jedan deo lica namažete, a jedan ostavite nenamazan, već ćete dobiti blago osenčene delove koji nisu bili pod zaštitom od UV zračenja. Da biste ispegli propadanje i starenje kože zbog UV zračenja, neka ovi preparati postanu deo vaše jutarnje rutine. Za one sa osetljivijom kožom, preporučuju se mineralne, prirodne kreme za sunčanje, bez parfema.

Ne preskačite vrat i liniju do kose. Savetuje se nanošenje kreme u debelim slojevima, samo ih dobro utrljajte.

2. Proizvodi za hidrataciju

Više nije isključivo “ženska stvar” – istina je da su ovi proizvodi mnogo potrebniji muškarcima. Kako je muška koža tvrđa i masnija, potrebnija joj je hidratacija. Osim toga, ublažićete i usporiti starenje kože pomoću ovih preparata.

3. Korektor

Ovaj proizvod i dalje je tabu i o tome se ne govori javno jer spada u šminku. Međutim, i tanak, neprimetan sloj korektora, daće vam samopouzdanje. Osim toga, muškarci kojima se divite i koje najčešće gledate na televiziji – mislite li da su zaista tako besprekorni kao što izgledaju?

4. Kreme i gelovi za područje oko očiju

Neispavan izgled i natečeni kapci su nešto što lako možete rešiti nanošenjem specijalnih gelova i krema za regiju oko očiju. Zahvaljujući ovim preparatima, ne morate da odgovarate na pitanje šta ste radili prethodne noći i zbog čega tako izgledate.

Saznaj više:

Neuspelo predviđanje: Novinar 1998. uradio foto-robot Dejvida Bekama za 2020.

Pogledajte poslednje fotografije najvećeg seks-simbola nastale na petak 13.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike