Kancelarijske pantalone su najveći hit jeseni: Toliko su udobne da ćete zaboraviti na farmerke (FOTO)

12.09.2022

16:07

0

Autor: Z. A.

Ovaj trend je idealan za preostale lepe dane

Kancelarijske pantalone su najveći hit jeseni: Toliko su udobne da ćete zaboraviti na farmerke (FOTO)
collage(66) - Copyright Profimedia

Udobnost će u narednim mesecima predstavljati bitan segment na modnoj sceni, a ovoj činjenici u prilog dovoljno govori popularnost koju u poslednje vreme uživaju široki modeli pantalona.

Već nekoliko sezona pantalone širokog kroja nogavica nametnule su se kao jedan od vodećih trendova na modnoj sceni. U casual stajlinzima modnih ovisnica poslednjih nedelja uverljivo dominiraju kargo ili padobran modeli pantalona kao veliki povratnici s početka milenijuma, a njihovu elegantniju alternativu čine kancelarijske pantalone.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by elsa❤️ (@hoskelsa)

Bilo da je reč o plisiranim verzijama s ravnim širokim nogavicama, bilo onim visokog struka, takozvane kanelarijske pantalone vratile su se u modu na velika vrata, a brojni brendovi i ove sezone potrudili su se da na policama trgovina ne manjka zanimljivih varijacija popularnih modela muškog stila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cool Fairy (@coolfairy.in)

Sudeći po aktuelnoj ponudi brendova, ali i stajlinzima ljubiteljica mode, verzije s visokim strukom ove jeseni ustupiće mesto modelima s niskim strukom. U duhu estetike Y2K, koju se brojne dame trude postići, pantalone niskog struka, baš kao početkom 2000. godina, nose se s komadima poput crop topova koji otkrivaju stomak i bokove, a kao mikrotrend na modnoj sceni pojavile su se verzije kancelarijskih pantalona s izvrnutim pojasom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gitta Banko (@gittabanko)

Mogućnosti kombinovanja kancelarijskih pantalona su neograničene jer jednostavno idu uz bilo koji gornji komad – široku majicu, pripijeni krop top ili klasičnu bluzu. Zavisno od prilike, možete ih stilizovati na elegantan ili ležeran način, uz visoke potpetice ili ravnu obuću poput sandala, trendovskih cipela ili patika.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike