Za afro-lokne kao iz salona, potrebna vam je samo jedna stvar iz kuhinje: Ostavite ih preko noći, a frizura će vam trajati čak nedelju dana

07.09.2022

10:07

0

Autor: Z.A.S.

Kako je u pitanju tehnika za koju se ne koristi toplota, potrebno je malo više vremena da se kosa uvije

Za afro-lokne kao iz salona, potrebna vam je samo jedna stvar iz kuhinje: Ostavite ih preko noći, a frizura će vam trajati čak nedelju dana
Afro lokne - Copyright Profimedia

Žene vole da budu sređene i da imaju lepe frizure. Negovana kosa je, između ostalog, odraz ženstvenosti, a priznaćete i da je kosa nešto što će, onaj sa kim se upoznajete, odmah primetiti.

Na Internetu možete pronaći mnogo saveta za negu, ali i korisnih trikova, uz pomoću kojih možete da napravite neku frizuru, maltene kao što to urade u salonu.

Međutim, većina tih trikova uopšte nije efikasna.

Poznata blogerka Maša Maeva je odlučila da testira jedan od načina pravljenja lokni i to uz pomoć plastičnih slamčica. Rezultat su bile savršene afro lokne.

Šta je potrebno da uradite?

Nanesite malo pene na celu kosu, a zatim je uvijte, uz pomoć slamčica, i ostavite je tako preko noći. S obzirom na to da je u pitanju uvijanje za koje se ne koristi toplota, potrebno je malo više vremena da se vidi rezultat.

Spavanje sa slamčicama neće biti najudobnije, ali ćete zato dobiti lokne koje će trajati oko nedelju dana.

 

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike