Modni cunami u Veneciji: Sve je palo u drugi plan kada su se na crvenom tepihu pojavile Penelope Kruz i Irina Šajk (FOTO)

05.09.2022

09:33

0

Autor: Z. A.

Na crvenom tepihu sve vrvi od strasti

Modni cunami u Veneciji: Sve je palo u drugi plan kada su se na crvenom tepihu pojavile Penelope Kruz i Irina Šajk  (FOTO)
collage(62) - Copyright Profimedia

Povodom premijere filma „L'immensita“ na 79. Mostri sinoć su crvenim tepihom prošetale jedna Špankinja i jedna Ruskinja, i evo, talasi u gradu na vodi još se ne smiruju.

Jedna od najzaposlenijih manekenki današnjice, Ruskinja Irina Šajk, svojom pojavom uveličala je premijeru filma „L’immensita“, u kojem Penelope Kruz tumači glavnu ulogu.

Penelope je osvojila sve simpatije na današnjoj promociji filma. Napravila je finu sponu između modnog izdanja prikazanog na tom događaju i večernje cvetne toalete.

Tanjug
 
Tanjug
 
Profimedia
 
Tanjug
 
Tanjug
 

Crvenim tepihom u Veneciji 36-godišnja lepotica prošetala je u svečanoj verziji haljine slip kroja, koje su postale istinski klasik na modnoj sceni.

Profimedia
 

Njen izbor činio je model s potpisom italijanskog brenda „Pinko“, čiju je haljinu slične siluete na crvenom tepihu u Veneciji ove nedelje nosila i manekenka Stela Maksvel.

Tanjug
 
Tanjug
 

S dubokim prorezom na leđima I dugim šlepom, zanosna Ruskinja spomenutu haljinu naglasila je masivnim zlatnim narukvicama i dramatičnim mejkapom. A izrez na leđima maksimalno je razotkrio ovaj deo njenog tela.

Tanjug
 
Tanjug
 

A modna blogerka Veronika Feraro odabrala je retro šik začinjen seksepilom.

Tanjug
 
Tanjug
 

Pogledajte u našoj galeriji još neke stajlinge koji nisu prošli nezapaženo:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike