Kada se na crvenom tepihu pojavi Timoti Šalame, šou se zaledi: Glumac u krv-crvenom kombinezonu s halterom (FOTO)

03.09.2022

09:11

0

Autor: Z. A.

Da li je ovo najsmelije izdanje ove godine u Veneciji, ili na crvenom tepihu uopšte

Kada se na crvenom tepihu pojavi Timoti Šalame, šou se zaledi: Glumac u krv-crvenom kombinezonu s halterom (FOTO)
Tan2022-9-2_195828613_0 - Copyright Tanjug

Treće veče Mostre 2022. bilo je u znaku novog muškog stila, budući da je Timoti Šalame  prisustvovao  premijeri svog filma „Bones and All“ na Venecijanskom filmskom festivalu.


A mladom glumcu nije stran smeli izgled za crveni tepih.
Još od svog prvog velikog pojavljivanja na crvenom tepihu, kada je promovisao za Oskara nominovan film „Zovi me svojim imenom“, 26-godišnji glumac je pokazao svoje razigrano oko za stil i ljubav prema oštrim rezovima, bez obzira na to da li je reč o ukrašenim „Louis Vuitton“ kaiševima nosio je na dodeli Zlatnog globusa 2019. ili satensku „Prada“ radnu odeću i broš „Cartier“ na dodeli Oskara 2020.

Ali večeras, na premijeri svog najnovijeg filma, kanibalske romanse „Bones and All“ – u kojoj se ponovo ujedinjuje sa rediteljem filma „Zovi me svojim imenom“ Lukom Gvadanjinom – Šalame je dokazao da još uvek ima nekoliko trikova u rukavu. Za svoj najsmeliji autfit na crvenom tepihu do sada, Šalame je zatražio pomoć svog omiljenog dizajnera i bliskog prijatelja Hajdera Akermana za kombinezon s halterom ili korsetom.

Tanjug
 

Napravljen od sjajnog, krv-crvenog materijala (verovatno u skladu s jezivom prirodom filma koji promoviše), korset je isečen sa strane torza kako bi bila i bez rukava i skoro u potpunosti bez leđa, sa okovratnikom nalik na šal i „Cartier“ prstenjem.

Tanjug
 
Tanjug
 

Tokom svog dosadašnjeg boravka u Veneciji, Šalame se prepustio ležernosti, a primećen je u svemu, od Neba od Marka Džejkobsa i vintidž majica Dejvida Bouvija, do izgleda Hedija Slimana za „Celine“ (još jedan Timotijev favorit) s namerno neusklađenim heklanim kardiganom i kristalnim brošem, maskirnim šortsem, „Cartier“ satom od belog zlata i safira i majicom koja odaje počast britanskom gotik rok bendu „Bauhaus“.

Tanjug
 

Ali sinoćnim izgledom koji zaustavlja šou, Šalame se pobrinuo da nas podseti da još uvek može da pojača glamur – i pruži neočekivano.

Takođe, na crvenom tepihu sinoć je blistala i Tejlor Rasel, Timotijeva pratnerka iz filma, a njena zelena haljina savršeno je bila uklopljena sa Šalameovim autfitom.

Tanjug
 
Tanjug
 
Tanjug
 

A još nekoliko pojava vrednih pažnje pogledajte u našoj galeriji:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike