Kejt Blančet u kreaciji srpske dizajnerke Roksande Ilinčić pokazala kako izgleda venecijanski dnevni glamur, a uveče procvetala (FOTO)

02.09.2022

08:12

0

Autor: Z. A.

Pred njom se crveni tepih trese

Kejt Blančet u kreaciji srpske dizajnerke Roksande Ilinčić pokazala kako izgleda venecijanski dnevni glamur, a uveče procvetala (FOTO)
Tan2022-9-1_174827453_0 - Copyright Tanjug

Drugi dan i drugo veče Filmskog festivala u Veneciji bilo je u znaku oskarovke i ikone svih crvenih tepiha svih vremena, ali i srpske kreatorke koja osvaja poznate i slavne. Da, i Kejt Blančet voli Roksandu Ilinčić

Film TÁR reditelja Toda Filda nalazi se u trci za prestižnog Zlatnog lava na 79. Venecijanskom filmskom festivalu, a njegova glavna zvijezda, oskarovka Kejt Blančet, uspela je posebno da zablista u druženju s predstavnicima sedme sile

Nakon što je 2020. godine predsedala glavnim žirijem Filmskog festivala u Veneciji, 53- godišnja oskarovka mu se ove godine vratila u ulozi zvezde filma koji se nalazi u konkurenciji za osvajanje prestižnog Zlatnog lava.

Kejt se već godinama smatra jednom od najbolje odevenih holivudskih zvezda na crvenom tepihu, a jedna je od retkih dama koja rado krši pravilo o ponovnom nošenju već viđenih kreacija na svečanim događajima.

Tanjug
 

I pre hoda crvenim tepihom u Veneciji, ova poznata oskarovka izazvala je veliku pažnju svojim modnim odabirom. Za druženje s predstavnicima sedme sile Kejt je osvanula u elegantnom kompletu koji potpisuje poznata srpska dizajnerka s londonskom adresom, Roksanda Ilinčić.

Profimedia
 

Baš kao što je Blančetova godinama verna kreacijama italijanskog kralja elegancije Đorđa Armanija, na isti način iskazuje vernost modnim sugestijama stilistkinje Elizabet Stjuart.

Svojoj slavnoj klijentkinji Stjuaartova je sugerisala nošenje nežnoplavog kompleta s potpisom Roksande Ilinčić, u znaku bluze asimetričnih detalja i pantalona visokog struka čije su široke nogavice sužene detaljem zlatne kopče.

Tanjug
 

Modno pravilo manje je više Blančetova je iskazala odlukom nošenja decentnog nakita uz minimalan mejkap, da bi celokupno izdanje zaokružila belim salonkama u špic.

A uveče je procvetala u kombinezonu brenda Schiaparelli.

Tanjug
 
Profimedia
 
Kejt Blanšet, Venecija 2022./Profimedia
 
Kejt Blanšet, Venecija 2022./Profimedia
 

A ovo su još neke lepe haljine sa druge večeri Mostre 2022:

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike