Na dodeli MTV nagrada modno stanje redovno: Red šoka i šika, red provokacije i kiča, pa red Mortiše i Srede, uz poneki blesak elegancije

29.08.2022

09:31

0

Autor: Z. A.

Ovo je manifestacija s bogatom istorijom nezaboravnih kreacija

Na dodeli MTV nagrada modno stanje redovno: Red šoka i šika, red provokacije i kiča, pa red Mortiše i Srede, uz poneki blesak elegancije
Ilustracija - Copyright AP Photo

Sinoć je u Nju Džerziju održana 39. dodela MTV video i muzičkih nagrada - jednostavno VMA, a ovaj događaj poznat je kao pomalo bizaran modni spektakl na kom uvek možete da očekujete i da vidite neočekivano.


VMA nagrade su postale prepoznatljive po modnim greškama i dozvoljenom eksperimentisanju - izdanja su uvek divlja, nepredvidljiva, kič, pa čak i šokantna, i jedno je sigurno – nisu dosadna.

Najnominovaniji muzičari za prestižno priznanje za video godine su Hari Stajls, Tejlor Svift i Lil Nas X.

Zvezde su se pojavile na crvenom tepihu u svojim najsjajnijim i najsmelijim izdanjima. Na koncu, VMA ima istoriju nezaboravnih kreacija – sećate li se mesne haljine Lejdi Gage ili ljubičastih pasta za bradavice Lil Kim?

I ove godine situacija se ponavlja - glamura i elegancije bilo je tek u tragovima, a zapaljivih detalja, bizarnih haljina i ekscentričnih autfita koliko vam duša ište.


I ova godina bila je uzbudljiva na modnom frontu.

Tejlor Svift osvojila je nagradu za najbolji muzički spot za numeru „All Too Well“. A ovom prilikom pevačica je bila u kreaciji Oskara de la Rente.

Tanjug
 
Tanjug
 

Pevačica Anite blistala je u haljini brenda Schiaparelli od bordo pliša sa gornjim delom u formi korseta. Do korseta je svojevrsni ukras za dojku.

Tanjug
 
Tanjug
 

Svi članovi benda Maneskin nosili su Gucci, a opet su bili na visini provokacije.

Tanjug
 
Tanjug
 
Tanjug
 
Tanjug
 

Pogledajte još neka izdanja koja su privukla pažnju:

A bilo je kreacija koje bi rado ponele Mortiša i Sreda:

Shenseea je nosila autfit Marca Jacobsa i imala hit cipele 2022.

Tanjug
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike