Nikol Kidman kida u 55: Na naslovnici časopisa pokazala raskošne bicepse, kritike pljušte (FOTO)

23.08.2022

16:55

0

Autor: Z. A.

Oprečni su komentari, ali čini se da ova žena ne stari

Nikol Kidman kida u 55: Na naslovnici časopisa pokazala raskošne bicepse, kritike pljušte (FOTO)
profimedia-0673465959 - Copyright Profimedia

Nikol Kidman učvrstila je svoj status modne ikone nakon što se pojavila na naslovnici novog broja časopisa Perfect. Oskarovka je pokazala isklesane trbušnjake i ogromne bicepse, pa su mnogi zaključili da izgleda decenijama mlađe od 55.

Australijsu glumicu u ovom izdanju lako bi se moglo zameniti za upola mlađu ženu jer je samouvereno pokazala snažno telo. Izgled je upotpunila crvenom perikom sa šiškama, a naslovna fotografija tek je jedna od njih nekoliko koje je snimio fotograf Zhong Lin za treće izdanje časopisa Perfect, koji slavi najveće ikone pop kulture.

Društvenim mrežama već kruže optužbe na račun časopisa. Mnogi ih kritiziraju uvereni da su koristili fotošop kako bi pomladili Nikol i dodao joj mišićnu masu. Drugi tvrde da su ovakve fotografije neprimerene za ženu njenih godina i statusa.

Iako dosad nije pokazala ovakve mišiće, Nikol vodi prilično aktivan život, pa ne čudi da je u formi.

- Trčim, vozim bicikl, vežbam jogu… Radim šta god mogu i gde god mogu. Raznolikost je najbolje što sam s vremenom otkrila - izjavila je.

Osim toga, voli jahanje, a vodi računa i o ishrani. Sledi plan 80-20, što znači da se trudi da obezbedi da 80 posto vremena jede zdrave namirnice. Teško odoleva hlebu, posebno kada je topao. Prema pisanju časopisa Vog, uz njega obožava i parmezan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike