Zbog ove greške u odevanju žene posle 35. godine izgledaju kao da ih je vreme pregazilo

16.08.2022

15:17

0

Autor: Z. A.

Sa ovom tvrdnjom složiće se svaka žena koja ima orman

Zbog ove greške u odevanju žene posle 35. godine izgledaju kao da ih je vreme pregazilo
pexels-andrea-piacquadio-3768580 - Copyright Pexels

Bred Goreski je poznati američki stilista koji je sa 12 godina prvi put u ruke uzeo magazin „Vog“ i baš u tom trenutku rodila se njegova ljubav prema modi - nakon monogo godina,, kao student istorije umetnosti, dobio je praksu u modnoj bibliji.

Na kraju je napredovao do pozicije asistenta, a potom počeo da radi za stilistkinju slavnih Rejčel Zoi i vrlo brzo počeo da dobija i svoje klijente. Postao ekskluzivni stilista za brend „Kate Spade“, a odevao je i Džesiku Albu, Demi Mur, Rašidu Džouns, Kristinu Riči, Minku Keli i mnoge druge poznate dame. Od 2014. godine bio je i jedan od voditelja modne emisije „Fashion Police“.

Kada je reč o stilu, Bred kaže kako na njega znatno utiče najveća greška u odevanju koju žene prave nakon 35. godine.

Profimedia
 

Prema njegovom mišljenju, tada se previše vežemo za staru odeću u ormanu. Ono što nam je bilo zanimljivo s 25 ili 30 godina verovatno ni nećemo nositi sa 35 ili više, ali svejedno iz ormara ne izbacujemo odevne komade koje smo prerasli i fizički i mentalno, piše zadovoljna.hr.

Važno je redovno pregledati orman. Razgledajte sve komade i izvucite napolje ono što niste nosili mesecima. Na taj način osvestićete šta sve uopšte imate u ormanu i šta bi zapravo trebalo da dodate garderobi. Stvorićete novi prostor za novu odeću koja će vam savršeno odgovarati, kaže stilista koji dva puta godišnje pravi čistku svog ormana kako bi bio siguran da su u njemu samo komadi koje uistinu voli i želi da nosi.

Pexels
 

Bred napominje kako se ne treba opterećivati godinama i kako treba da se odevamo onako kako želimo, bez obzira na mišljenja drugih ljudi. Važno je ostati veran sebi. Nemojte dozvoliti da vaše godine utiču na to kako se odevate, važno je pomerati granice, zaključuje stilista koji izdvaja Džeki Kenedi kao omiljenu modnu ikonu koja se do zadnjeg dana života odevala po svom.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike