Srpska lepotica završila u kolicima zbog nesreće na imanju milijardera: Tužila ga je i oporavila se, a danas ovako izgleda (FOTO)

14.08.2022

14:12

0

Autor: Z.A.S.

Simona Andrejić je ostvarila zavidnu karijeru u Americi

Srpska lepotica završila u kolicima zbog nesreće na imanju milijardera: Tužila ga je i oporavila se, a danas ovako izgleda (FOTO)
Simona Andrejić - Copyright Printscreen/Instagram/simonaandrejic

Simona Andrejić je poznata srpska manekenka koja danas slavi svoj 28. rođendan, a pre samo tri godine je doživela tešku povredu nakon što je, na imanju milijardera Čina Čua, pala sa zip lajna.

Srpska lepotica je, nakon pada, završila u invalidskim kolicima, a konstatovan joj je lom karlice na nekoliko mesta, te je ona protiv ovog bogataša podnela višemilionsku tužbu.

Manekenka je, srećom, nakon nekoliko meseci uspela da ustane iz invalidskih kolica, da se oporavi i vrati svom poslu.

 

 

Simona je neko vreme provela u Americi, gde je sarađivala sa poznatim modnim brendovima, a 2009. je pobedila na takmičenju "Serbian Elite Model Look International".

Njena karijera je od tada krenula vrtoglavim uspehom, a kao manekenka je radila revije za najpoznatije modne brendove kao što su "Kelvin Klajn", "Dior", "Đanfranko Fere, "Dolče i Gabana", "Kristijan Dior" i drugi.

Simona je radila i editorijale za brojne svetske časopise kao što su "Vogue", "Elle", "Cosmopolitan"...

 

 

- Modeling je veoma zahtevan posao. Ukoliko želite vrhunski rezultat morate maksimalno da mu se posvetite. Svaki slobodni trenutak koristim za rad na unapređenju svojih sposobnosti na svim poljima poput učenja, treniranja, a skoro sam počela i sa časovima joge, što mi se veoma dopada. Veliki sam ljubitelj upoznavanja novih kultura i učenja novih jezika. Pored svih obaveza trudim se da ulažem u sebe i na tom polju. Govorim engleski, ruski i usavršavam španski - rekla je u Simona svojevremeno u intervjuu za "Wannabe magazin" i dodala:

 

 

- Ova profiesija mi omogućava da dosta putujem. Ponekad se desi da u jednoj nedelji ili danu budem u više različitih gradova i država. Najveći deo vremena provodim u Njujorku, koji je definitivno jedan od mojih omiljenih gradova.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike