Definitivno najpoželjniji letnji modni dodatak: Nema ko ne nosi ovu torbu, nije joj odolela ni lepa Sofija Vergara, a ni Noletova Jelena

12.08.2022

16:36

0

Autor: D. R.

Tote torba je iz Diorove kolekcije za leto 2018. koja se sastoji od stejtment komada i aksesoara čiji dizajn potpisuje Marija Gracija Kjuri

Definitivno najpoželjniji letnji modni dodatak: Nema ko ne nosi ovu torbu, nije joj odolela ni lepa Sofija Vergara, a ni Noletova Jelena
Sofija Vergara - Copyright Sofija Vergara, Profimedia

Inspirisana arhivama brenda, Book Tote tašna je u celosti vezena bež Mizza motivom. Kompletira je Kristijan Dior logo sa prednje strane, urađen u crnoj boji. Ova torba izgleda da je postala "must have" komad u ormarima mnogih poznatih dama, pa se čini kako neće uskoro izaći iz trenda.

I zaista, savršena je jer se može iskombinovati uz svaki komad garderobe, iskoristiti za plažu ili grad, a u nju se može staviti pregršt stvari. Svega ovog je očito svesna i lepa Sofija.

Kolumbijska glumica koju najviše pamtimo po humorističnim serijama, boravi u Los Anđelesu gde je stigla povodom snimanja nove epizode zabavne emisije "Američkog talenta". Svoju torbu je ponela uz opušteno dnevno izdanje. Sofija Vergara obukla je lepršavu haljinu boje kajsije sa cvetnim uzorkom koja se vezuje na ramenima i proteže sve do listova. Haljinu je iskombinovala sa svetlim sandalama koje imaju visoku platformu.

Sofija Vergara, Profimedia
 

Višenamenska kreacija sa kratkom ručkom, napravljena od tekstila pa je pogodna i za odmor, šetnju i plažu, a mnoge zvezde i poznate street style zvezde obožavaju svoj primerak Book Tote.

Među njima je i Dženifer Lopez koja je viđena kako šeta bar tri modela ove neverovatno popularne torbe, a jedan od njih je čak i personalizovan, odnosno umesto uobičajenog monograma "Christian Dior", možete videti da na njenoj stoji "JLO".

Dženifer Lopez, Profimedia
 

Diorovoj hit torbi sezone nije odolela ni supruga Novaka Đokovića.

Jelena Đoković je svoj skupoceni komad ukombinovala uz svoj prepoznatljiv sportski stil odevanja.

Podsetimo, Marija Gracija Kjuri, kreativna direktorka Diora, predstavila je ovu torbu u kolekciji za leto 2018. i od tada nije prestala da bude u samom vrhu najpoželjnijih modnih dodataka, a cena ove joj je oko 3.800 dolara.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike