Dženifer Lopez na medenom mesecu: Pet izdanja u kojima je latino-diva osvojila Pariz

26.07.2022

18:13

0

Autor: Z. A.

Džej Lo je u Gradu svetlosti proslavila i 53. rođendan

Dženifer Lopez na medenom mesecu: Pet izdanja u kojima je latino-diva osvojila Pariz
Dženifer Lopez i Ben Aflek - Copyright Profimedia

Nakon venčanja u Las Vegasu, Dženifer Lopez i Ben Aflek otputovali su na medeni mesec u Pariz, a u najromantičniji grad na svetu poveli su i svoju decu. Novopečeni bračni par u francuskoj prestonici izazvao je veliku pažnju, a svaki njihov dan medenog meseca fotografi i javnost pomno prate.

Dženifer Lopez pažljivo je spakovala kofere za medeni mesec s Benom Aflekom i pomno izabrala odevne kombinacije koje će tamo nositi. Glamurozna diva u Parizu je proslavila i 53. rođendan u novootvorenom restoranu „Christian Dior“, a pjevačica je za slavlje odabrala ružičastu midi-haljinu američkog brenda „Reformation“ iz Kalifornije, koji svoje poslovanje bazira na filozofiji održive mode.

Uz letnju haljinu s izraženim dekolteom Džej Lo je nosila cipele nude nijanse u svom prepoznatljivom stilu, „neboderke“ od PVC-a s visokom platformom i potpeticom, s potpisom dizajnerke Andree Vacen, a slavljenički stajling zaokružila je ružičastom torbom kuće „Valentino“.
Dizajn brenda „Reformation“ bio je Dženiferin izbor i za vožnju brodom kada je nosila romantičnu belu haljinu s nežnim cvetnim dezenom i uz nju smeđe sandale od brušene kože kuće „Saint Laurent“ te „Gucci“ torbicu „Diana“, model koji je ime dobio po princezi Dajani.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Glamour (@glamourmag)

Utisak je ostavila i u cvetnoj maksi-haljini modne kuće „Gucci“ koja seže do poda i uz koju je nosila luksuznu torbicu „Dolce & Gabbana“ u kombinaciji zlatne i srebrne boje.

Za šetnju u blizini muzeja „Louvre“ izabrala plavu košulju-haljinu lepršavog donjeg dela koju je kombinovala s jednostavnim nude baletankama i shopper torbom kuće „Dior“.

Dženifer Lopez velika je ljubiteljka i farmerica pa je za jedan dan medenog meseca u Parizu odabrala farmerke trapez kroja izbledele plave nijanse i košulju s pussy mašnom nežne ružičaste nijanse sašivenu od luksuznog svilenog šifona s potpisom kuće „Dolce & Gabbana“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jlo (@its__jlo__fanclub)

U toj kombinaciji ponovila je platforme Andree Vacen koje je nosila i za rođendan.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike