Suzana Perić na prvoj digitalnoj Nedelji mode u Srbiji

23.10.2020

15:17 >> 14:00

0

Od početka godine predstavila čak tri kolekcije

Suzana Perić na prvoj digitalnoj Nedelji mode u Srbiji
Copyright Foto: Irina Duplevskaja

Suzana Perić, jedna od najpoznatijih modnih kreatora Srbije i Balkana, učestvovaće na Digital Fashion Week Serbia, prvoj digitalnoj nedelji mode u organizaciji Serbia Fashion Week i CMC, koji se zakazan u periodu od 20. do 27. novembra.

Ona će predstaviti najnoviju kolekciju za 2021. godinu uz posebno osmišljenu video produkciju. Revija će biti dostupna na  platformama Serbia Fashion Week, na međunarodnoj platformi International Digital Fashion Week (IDFW) kao i na društvenim mrežama Suzane Perić (Instagram, YouTube i Facebook). Tim povodom Suzana je učestvovala i na uvodnom događaju DFWS koji je održan u Muzeju grada Beograda.

Svetlana Horvat, Jadranka Jovanovic, Suzana Peric, Foto: Irina Duplevskaja

Posle pobede na Milano Fashion Week-u početkom godine, kada je osvojila nagradu za najboljeg internacionalnog dizajnera drugu godinu zaredom, ovo je prvo Suzanino učešće na Nedelji mode u ovoj godini.  Od početka 2020. Suzana je predstavila čak tri nove kolekcije uglavnom na digitalnim kanalima: “Passaporto”, “New Normal” i “Incanto” koje se mogu naći na Instagramu i međunarodnim digitalnim modnim platformama.

Saznaj više:

Nov portret Harija i Megan: Vojvotkinja od Saseksa odala počast Ledi Di komadom nakita

Stigla je prva muška kolekcija za rad od kuće. Možete li da pretpostavite koji joj deo nedostaje?

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike