Zapalili društvene mreže: Tatu modeli šminkom prekrili ekstremne tetovaže i izgledaju neprepoznatljivo

22.07.2022

08:23

0

Autor: D. R.

Više od 100 miliona pregleda za ovu neverovatnu transformaciju

Zapalili društvene mreže: Tatu modeli šminkom prekrili ekstremne tetovaže i izgledaju neprepoznatljivo
tatu modeli - Copyright Printscreen/TikTok, angelamazzanti

Tri devojke, tatu modeli, oduševile su korisnike TikToka nakon što su svoju ekstremnu umetnost na telu prikrile puderom – šaleći se kako sve pokrivaju zbog muškaraca koji ne vole tetovaže.

Tetovaže su trajne i često ih je teško privremeno prikriti - osim ako ne obučete odeću kako biste ih potpuno sakrili. Međutim, grupa modela uspela je da "obriše" svoj bodi art bez pomoći odevnih predmeta ili laserskog uklanjanja.

Devojke Angela Mazzanti, Maggie Moodie i E. Boring su pokazale kako su se brzo i lako oslobodile svojih tetovaža – ali ne i stvarno.

Printscreen/TikTok, angelamazzanti
 

U snimku na TikToku koji je izazvao veliku pažnju korisnika, tri potpuno istetovirane devojke su prvo prikazale svoja oskudno odevena tela, ne bi li njihov bodi art što više došao do izražaja. Činilo se da će velike raznobojne tetovaže biti teško potpuno prikriti – sve dok žene nisu počele da nanose puder.

Umesto da šminka tanko pokrije njihove tetovaže, kako su svi očekivali, ipak je priča otišla u mnogo interesantnijem pravcu.

Anđela i njene koleginice modeli stavljale su na sebe podlogu, prevlačeći je četkom preko svoje kože kako bi bez napora prikrile sve boje. Za teško dostupna područja, pomagale su jedna drugoj.

Dok su sve vreme pred kamerom, Anđela i partnerke su se za nekoliko minuta transformisale od tatu modela do prosečnih devojaka iz srednjoškolske klupe.

Stiglo im je na hiljade komentara, a jedna osoba je prokomentarisala: "Nikada ne prekrivajte tu umetnost. Tetovaže su prelepe." Drugi pratilac je dodao: "Um, u svakom slučaju izgledate zapanjujuće!" Dok je treća osoba rekla: "Sve tri ste takoooo lepe, ali mi se više sviđate sa tetovažama." Neko drugi je rekao: "O, moj Bože, pogledaj kako ste lepe. To je zaista neverovatno. Voleo bih da vidim i sebe bez tetovaža. Verovatno bih plakao." U međuvremenu, peta osoba je izjavila: "Tetovaže čine da izgledate sjajno, devojke."

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike