„Neverovatno normalna“ mama: „Toliko sam zgodna da ne mogu da idem ni po decu u vrtić, druge mame se boje da ću spavati s njihovim muževima“

21.07.2022

14:14

0

Autor: Z. A.

Iako njene objave na društvenim mrežama pokazuju da je njen život veoma glamurozan, Lena kaže da je ona „neverovatno normalna“ mama

„Neverovatno normalna“ mama: „Toliko sam zgodna da ne mogu da idem ni po decu u vrtić, druge mame se boje da ću spavati s njihovim muževima“
229166509_564390588265636_2379576566048665719_n - Copyright Printscreen: Instagram/ freelenatheplug

Nekako je prirodno da deca budu nervozna kad krenu u školu, ali približavanje vratima toj instituciji može biti prilično zastrašujuće i za mame. A novopečena mama Lena Nersesijan ima više razloga od većine da strahuje zbog odlaska njene ćerke u vrtić. Ona je lepa mama.

Naime, kako piše The Sun, 31-godišnja influenserka kaže da je druge žene ružno gledaju čim zakorači u vrtić svoje ćerke Parker u Los Anđelesu.

Tvrdeći kako je prezgodna za vrtić, Lena se našalila: – Mislim da neke od ovih mama misle da ću se skinuti i odmah početi da se seksam s njihovim muževima ako ne budu posmatrali svaki moj pokret.

Međutim, zvezda društvenih medija kaže da je srećna sa zaručnikom Adamom Džonom Grendmejsonom i da je baš briga šta druge mame misle o njenim profilima na društvenim mrežama i karijeri na OnlyFansu.

– Nisam uništavačica brakova; ja sam uspješna blogerka, preduzetnica i poslovna žena koja je svoj brend izgradila ni iz čega. Moj je verenik jednako uspešan i poštujemo sebe i druge, bez obzira na to šta neki ljudi misle – ispričala je.

Iako njene objave na društvenim mrežama pokazuju da je njezin život veoma glamurozan, Lena kaže da je ona „nevjerojatno normalna“ mama.

– Velika sam gurmanka i volim kuvati za porodicu i radim sve, od pečenja do kolača; vreme obroka je vreme koje provodimo zajedno. Ja sam armenskog podrekla i porodica je neverovatno važna u toj kulturi. To su mi najsrećniji trenuci – zaključila je.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike