Viktorija Bekam brani svoj strogi režim ishrane: „Ekstremna sam u svemu što radim“

09.07.2022

10:30

0

Autor: Z. A.

Utisak je da se Dejvidu njena dijeta nimalo ne sviđa

Viktorija Bekam brani svoj strogi režim ishrane: „Ekstremna sam u svemu što radim“
Viktorija i Dejvid Bekam - Copyright Profimedia

Viktorija Bekam stala je u obranu svog strogog režima ishrane u novom intervjuu za australijski Vog, nakon što je njen suprug Dejvid ranije ove godine rekao da ona jede samo ribu i povrće.


- Htreo je reći da nikada nije sreo nekoga ko je disciplinovaniji u načinu na koji jede - izjavila je bivša članica grupe Spice Girls, a prenosi Huffington Post UK.

Ova 48-godišnjakinja tvrdi da je prilično ekstremna u svemu što radi.

- Prilično sam ekstremna u svemu, bilo da jedem, vežbam, pijem ili ne pijem - poručila je modna dizajnerka koja već 25 godina jede puno zdravih masti (ribu, avokado, orašaste plodove), a redovno i pije alkohol, osim ako nema razlog da se suzdrži.
Profimedia
 

Bekam je za "Vog Australija" rekla i da se njena rutina vežbanja sastoji od pilatesa, trčanja uzbrdo na traci za trčanje i intenzivnih vežbi s tegovima.

U februaru ove godine Dejvid Bekam govorio je u jednom podkastu o prehrambenim navikama svoje supruge.

- Dosta sam emotivan u vezi s hranom i vinom. Kad jedem nešto odlično, želim da to svi probaju. Nažalost, oženjen sam s nekim ko 25 godina jede istu stvar. Otkako sam upoznao Viktoriju, ona jede samo ribu na žaru, povrće kuvano na pari. Vrlo retko će odstupiti od toga - otkrio je te se prisetio jedne prilike kad je njegova supruga odstupila od svog strogog režima.

- To je bilo kad je bila trudna s Harper, bio je to čudesan trenutak. Bila je to jedna od mojih najdražih večeri. Ne mogu se setiti šta je bilo, ali znam da je od tada nije jela - ispričao je.

Par se upoznao 1997, kad je Dejvid igrao za Mančester junajted, a Viktorija bila članica Spice Girlsa. Venčali su se 1999., a zajedno imaju četvoro dece.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike