Stil i šik ne poznaju godine: „Mama i ja se isto oblačimo, ona ima 60 godina, a ja 22“

07.07.2022

08:13

0

Autor: Z. A.

I nema starosne granice za samopouzdanje i ukus

Stil i šik ne poznaju godine: „Mama i ja se isto oblačimo, ona ima 60 godina, a ja 22“
collage(43) - Copyright Printscreen: TikTok/ sashamorpeth

Sve što 22-godišnja Saša Morpet nosi njena 60-godišnja mama može nositi još bolje. A video u kojem Saša i njena mama nose četiri ista stajlinga oduševilo je svet.

Iako se može činiti da treba imati skromniju garderobu kako starite, to ne znači da vaš stil i dalje ne može biti u trendu. Ne postoji straosna granica za šik odevanje, a to dokazuje i Saša Morpet, modna dizajnerka.

Naime, sve što ova 22-godišnjakinja nosi njena 60-godišnja mama može nositi još bolje. U prikazanom videu i Saša i njena mama isprobavaju ista četiri outfita.

S naslovom „Uparite outfit s mamom. Odevni predmeti za sve uzraste', video prikazuje samouverenu energiju obe žene u svakom autfitu.

U prvom looku prikazale su klasičnu crno-belu kombinaciju gde nose sportske pantalone i odgovarajući blejzer, te majicu sa visokim okovratnikom. Uz nešto zlatnog nakita i štiklama, ovaj poslovni izgled je savršeno sofisticiran i moderan.

@sashamorpeth Matching fits with mum 🤭 Outfits for all ages via @THE ICONIC #mumbyyou #theivonicpartner ♬ Elastic - Joey Purp

Prelaskom u noćni outfit, devojke su obukle jednostavnu žutosmeđu mini-haljinu sa crnom torbom na ramenu koja izgleda savršeno.

Što se tiče udobne i slatke odevne opcije, Saša i njena mama potvrđuju da nikada ne možete pogrešiti s parom farmerica i laskavim ružičastim topom.

Stil se može učiniti jedinstvenim i uz košulju koja više ili manje pokriva ključnu kost.

Na kraju videa se obe u videu pojave u dugoj smeđoj haljini na jedno rame s visokim prorezom i pufnastim rukavima. Za otmenu večeru, venčanje ili veliki događaj, ova je haljina savršen izgled za svakoga ko se oseća elegantno i ostvareno.

@sashamorpeth Shop @Elite Eleven EEOFY sale now! Discount code: SASHA10 ❤️ Every $50 spent gives you a chance to win 50,000 cash! #mum #mom #workout ♬ telephone electrolightz remix - JP 🔥

Mlado ćete izgledati kada sebi dopustite da se osećate mlado.

Gledaoci su bili oduševljeni vim modnim kombinacijama, a oduševila ih je i Sašina mama, pa su napisali: „Nema šanse da mama ima 60 godina?!?! Prekrasna je“, „Može nositi sve“, i „Sviđa mi se ovo! Moda ne zna za godine“, piše The Sun.

@sashamorpeth Let’s empower them not traumatise them 🤍 @FashionNova #mum #mom #selflove ♬ LOSER - da big crybaby.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike