Điđi i Bela Hadid prošetale nove frizure na reviji Marka Džejkobsa i šokirale svoje fanove: „Izgledate bolesno“

30.06.2022

10:24

0

Autor: D. R.

Njihova transformacija je neverovatna

Điđi i Bela Hadid prošetale nove frizure na reviji Marka Džejkobsa i šokirale svoje fanove: „Izgledate bolesno“
Điđi i Bela Hadid - Copyright Điđi i Bela Hadid, Profimedia

Sestre Hadid pokazale su svoje nove frizure dok su šetale po modnoj pisti tokom revije Marka Džejkobsa za jesen 2022, u ponedeljak, koja se prenosila uživo na Tajms skveru.

Điđi i Bela su izgledale gotovo neprepoznatljivo nakon što su se pojavile sa delimično obrijanim glavama, mikro šiškama i potpuno izbeljenim obrvama. 

Bela je svoj izgled na pisti upotpunila ogromnom haljinom do poda sa dramatičnim rukavima, a nosila je i bele rukavice koje su joj prekrivale i nadlaktice.

Bela Hadid, Profimedia
 

„Bela, šta se dogodilo s tvojom kosom?“, „Volim te, ali šta je ovo“, „Šta su ti uradili“, „Izgledaš bolesno“, nizali su se komentari ispod fotografija kojim se Bela pohvalila na svom Instagramu.

Dok je Điđi (27) napravila sličnu frizuru, njen rokerski šik glam je ublažen predimenzioniranim ružičastim džemperom prebačenim preko njenih ramena.

Điđi Hadid, Profimedia
 

Iako je izgled sestara Hadid prisutne na reviji ostavio sa vilicama na podu, kasnije je otkriveno da su uspele da postignu svoj novi „look“ uz pomoć protetike, sudeću prema video snimku koji je postavljen na Belinom Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Druge poznate ličnosti koje su prisustvovale jesenjoj reviji Marka Džejkobsa, koja se prenosila uživo na Tajms skveru, bile su glavna urednica „Vogue“ Ana Vintur, zvezda „Selling Sunset“ Kristin Kvin i Emili Ratajkovski. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike