Nauka potvrdila: Amber Herd ima najlepše lice na svetu

20.06.2022

14:28

0

Autor: Z.A.S.

Kim Kardašijan ima najbolje obrve, Skarlet Johanson najbolje oči, a Emili Ratajkovski najsavršenije usne

Nauka potvrdila: Amber Herd ima najlepše lice na svetu
profimedia-0285596370 - Copyright Amber Herd Profimedia

Amber Herd definitivno nije miljenica mnogih, pogotovo ne nakon istorijskog suđenja sa Džonijem Depom iz kojeg je izašla kao gubitnica. Međutim, kako stvari stoje glumica, prema onome što su naučnici otkrili, dokazano ima najlepše lice na svetu.

Prema pisanju "Independenta", dr Džulijan De Silva i "Centra za naprednu estetiku i plastičnu hirurgiju lica" koji se nalazi u Londonu, koristio je tehnike mapiranja lica, ne bi li otkrio ko ima najlepše lice na svetu.

Naime, De Silva je ovo svoje istraživanje sproveo još 2016. godine i upotrebio je grčki zlatni srazmer lepote od 1,618 koji je inače poznat kao "Phi". Srazmer određuje ono što se smatra savršenim srazmerama crta lica.

Profimedia
 

Herd je, prema ovoj teoriji, postigla impresivnih 91,85 posto. Silva je, u razgovoru za "US Weekly" u to vreme rekao: - Grci su otkrili da se taj srazmer pojavljuje svuda u prirodi i hiljadama godina se smatralo da sadrži tajnu formulu najlepših lica sveta . -

- Dugo se smatralo da srazmer "Phi" od 1,618 krije tajnu lepote, ali sada, uz pomoć mapiranja možemo da izračunamo kako se to odnosi na prave žene. -

De Silva je, koristeći iste tehnike, takođe otkrio i da Kim Kardašijan ima najbolje obrve, Skarlet Johanson najbolje oči, a Emili Ratajkovski najsavršenije usne.

Profimedia
 

Koristeći "nos Amber Herd, obrve Kim Kardašijan, oči Skarlet Johanson, Rijanin oblik lica, usne Emili Ratajkovski, kao i čelo Kejt Mos", ovaj doktor je i stvorio "savršeno" lice.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike