Britni Spirs plenila u prelepoj Versaće venčanici za čiju izradu je bilo potrebno više od 700 sati (FOTO/VIDEO)

11.06.2022

09:10

0

Autor: D. R.

Samo šlep venčanice je bio dugačak tri metra

Britni Spirs plenila u prelepoj Versaće venčanici za čiju izradu je bilo potrebno više od 700 sati (FOTO/VIDEO)
Sem Ašgari i Britni Spirs - Copyright Profimedia

Pop princeza je rekla „da“ svom vereniku Semu Asgariju u četvrtak na njihovom imanju u Tauzend Ouksu, u Kaliforniji.

Britni je blistala u fantastičnoj kreaciji Donatele Versaće, a koja je, pored mnogih poznatih, bila među počasnim zvanicam.

Za izradu haljine u kojoj se pevačica udala trebalo je više od 700 sati, prema saopštenju izdavačke kuće. Takođe, venčanicu krase spuštena ramena, elegantan dubki dekolte, korset sa steznikom, visok šlic i biserna dugmad na leđima, zajedno sa šlepom dugim tri metra.

Mlada je haljinu uparila sa skoro pet metara dugim belim satenskim velom, rukavicama od tila bez prstiju sa bisernim perlama, belim satenskim salonkama i dijamantima od 62 karata koje potpisuje Stefani Gotlib.

Prema Vogu, Britni je svoj glamurozan izgled začinila minđušama sa okruglim i kruškolikim kamenjem, dijamantskom ogrlicom i narukvicom.

Osim što je obukla pevačicu za ceremoniju venčanja, Versaće joj je takođe obezbedila ne jedan, ne dva, već tri autfita za njen najlepši dan: crnu mini haljinu u stilu blejzera, jarko crvenu haljinu sa resama i kratku haljinu koja je bila u dve nijanse zelene, kako prenosi Vog.

Britni se ubrzo nakon ceremonije venčanja presvukla u crvenu mini haljinu kako bi se zabavljala sa prijateljima, uključujući Madonu s kojom je pao i poljubac u usta o kojem će se verovatno ponovo dugo pričati. 

Profimedia
 

 

 

Profimedia
 

Modna kuća „Versaće“ je obukla i mladoženju i njemu je omogućeno da ponese dva različita autfita za veliki dan: klasični smoking za ceremoniju i mornarsku verziju za zabavu, od kojih je drugu nosio sa crnom majicom na kojoj je pisalo - „Britnei & Sem.”

Britni i Sem su se verili u septembru prošle godine, nakon skoro 5 godina zabavljana, a mladoženja je svojoj budućoj nevesti poklonio „jedinstveni“ dijamantski prsten od 4 karata od Romana Malajeva.

Spirs i Versaće imaju dugu zajedničku istoriju; modna kuća je obukla muzičku ikonu u dve različite prilike, prvi put 2002. kada Britni je sedela u prvom redu na Versaćeovoj reviji u nezaboravnoj svetlucavoj haljini duginih nijansi, a drugi na dodeli MTV VMA 2008. godine.

Profimedia
 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike