Adrijana Lima otkrila tajnu savršene kože lica: Umiva se isključivo ovom vodom

07.06.2022

17:44

1

Autor: Z. A.

Voda sa česme je puna hemikalija i podstiče razvoj bakterija

Adrijana Lima otkrila tajnu savršene kože lica: Umiva se isključivo ovom vodom
profimedia-0691847539 - Copyright Profimedia

Adrijana Lima je trudna, a u poslednje vreme pažnju javnosti privlači svojim pomalo neobičnim, čak ekscentričnim trudničkim stilom, kojim je umalo zasenila Rijanu dok nije postala mama.

Budući da je jedan od najplaćenijih svetskih modela, poznata je po lepoti, ali i po negovanoj koži i besprekornom tenu. Manekenka je nedavno otkrila tajnu svoje trudničke lepote, a jedan od razloga je i taj što lice ne umiva običnom vodom - već flaširanom.

Pošto je uvek pristupala lepoti iz ugla zdravlja, što je podrazumevalo da je hrana važna kao gorivo, da je kretanje neophodno i da treba da vodimo računa o svom umu, piše zenablic.rs

Adrijana je majka dve devojčice, sada nosi dečaka, a ima želju da svojoj deci prenese zdrave navike.

Tanjug
 

- Uvek želim da dam primer svojoj deci kako da vode računa o sebi – i to ne samo spolja, već i iznutra, onim što jedu i kako se osećaju - rekla je Adrijana, prenosi Marie Claire.

Iako je to što je ponovo trudna samo ojačalo njen holistički pristup brizi o sebi, to je istovremeno okrenulo njen pogled na lepotu naopačke.

- Budući da sam trudna, moram više da pazim na stvari koje koristim za negu svog tela. Sve mora da bude čistije. Zato sam koristila organske preparate što je više moguće - kaže Lima.

Svoj stari način nege kože zamenila je prirodnim opcijama, promenila je proizvode kojima se tušira, čak je počela da pere lice isključivo flaširanom vodom ili vodom koja ima pH balans.

Profimedia
 

- Naučila sam trik da kada perem lice ne koristim vodu iz lavaboa. Treba koristiti vodu koja je prečišćena ili iz flaše. To je voda koju želite da koristite na svom licu - a ne vodu sa česme jer je puna hemikalija i podstiče razvoj bakterija. Postoji i mašina koju možete da nabavite koja filtrira pH vrednosti - ispričala je ona, prenosi Marie Claire.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Osim flaširane vode za umivanje, Lima se striktno pridržava svojih dnevnih rutina koje se tiču ishrane i vežbanja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike