Kako je moguće da ovo do sada nismo znali? Da biste suzili farmerke, potrebni su vam samo stari brushalter, konac i igla (VIDEO)

07.06.2022

11:59

0

Autor: Z.A.S.

Više nećete morati da se odričete omiljenog komada odeće

Kako je moguće da ovo do sada nismo znali? Da biste suzili farmerke, potrebni su vam samo stari brushalter, konac i igla (VIDEO)
široke farmerke brushalter - Copyright Profimedia

Mnoge žene imaju običaj da se "zaljube" u određeni komad odeće. Pogotovo ako su to farmerke, jer nekada je zaista teško pronaći one koje će dobro da nam stoje. I još ako je model koji smo želele, zaista je to posebna vrsta ljubavi.

Međutim, ono što nam se često dogodi jeste da, nedugo nakon kupovine, one postanu previše široke. Taman toliko da nam više ne stoje kao onda kada smo ih oduševljeno kupile.

Ovakve situacije se dešavaju i kada ih neko vreme ne nosimo, a onda u međuvremenu izgubimo nekoliko kilograma i dok smo se okrenule, sa našim omiljenim modelom ne možemo više ništa, osim da se sećamo kako nam je divno stajao.

I dok bi mnoge žene odlučile da se tih omiljenih i toliko voljenih farmerki odreknu, postoje i one, zahvaljujući čijoj domišljatosti, ćemo još dugo moći da ih nosimo i uživamo u njima.

Jedna korisnica društvene mreže "Instagram" objavila je video na ovoj društvenoj mreži u kome je pokazala na koji način ona rešava problem preširokih farmerki.

Naime, devojka je iskoristila kopče staroh brushaltera, koje je povadila iz njega, a zatim ih zašila na gornji deo farmerki, od struka sa jedne i druge strane i na taj način dobila zanimljivu "falticu". Model farmerki je očas posla suzila i to bez odlaska kod šnajderke, a da ne pričamo o tome što sada zaista neće morati da ih se odrekne.

Pogledajte video:

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike