Bjuti rutina Dženifer Lopez sastoji se od svega četiri koraka i traje manje od pet minuta (VIDEO)

27.05.2022

09:54

0

Latino diva otkrila kako dolazi do savršenog izgleda

Bjuti rutina Dženifer Lopez sastoji se od svega četiri koraka i traje manje od pet minuta (VIDEO)
Dženifer Lopez - Copyright Profimedia

Latino zvezda Dženifer Lopez, gde god se pojavi, pleni svojom lepotom. Popularna pevačica i glumica posebno je poznata po besprekornom tenu, a verovali ili ne za njega je zaslućna jednostavna jutarnja rutina.

Njena se sastoji iz četiri jednostavna koraka, a JLo ju je demonstrirala prošlog leta. Međutim, nedavno je na svom Instagram profilu pokazala kako izgleda unapređena verzija njene bjuti rutine koja se sastoji iz četiri koraka i traje manje od pet minuta.

Naime, nakon što očisti lice, ova diva nanosi serum za lice koji sadrži mešavinu skvalana, fermentisanog i ekstradevičanskog ulja, kao i ekstrakt lista masline.

- Stavljam serum kao i obično, ujutru i uveče, a potom i vitamine za lice -  objašnjava Dženifer u svom videu na Instagramu, puštajući serum da se upije pre nego što pređe na najvažniji korak, kremu sa zaštitnim faktorom.

Suplemente je zamenila svojom kremom za područje oko očiju koju nanosi i između obrva.

- Uvek je lepo imati malo dodatne hidratacije na tim mestima - kaže i dodaje da ćete se tako pobrinuti i da vam se šminka ne razmaže.

Dženifer Lopez je na kraju otkrila i da za njen savršen izgled nije zaslužna samo nega:

‒ Prvo hranim svoj um i svoju dušu. Pre nego što pogledam u telefon, za novi dan se pripremim dobrim namerama i pozitivnim mislima. Biti pozitivna. Nega je tek naredni korak - kaže ova lepotica.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike