Od Brižit Makron i Šeron Stoun koja se ne botoksira do Konstrakte - dame u moćnom belom autfitu

10.05.2022

18:14

0

Ovog proleća i leta nosiće se belo

Od Brižit Makron i Šeron Stoun koja se ne botoksira do Konstrakte - dame u moćnom belom autfitu
bele dame - Copyright Profimedia

Čini se da su poslednjih nekoliko dana najzapaženiji stajlinzi bili beli kao sneg. Najpre je prva dama Francuske Brižit Makron u subotu na inauguraciji nosila upadljiv beli autfit, a potom je Konstrakta svojom belinom zasenila šarenilo na tirkiznom tepihu tokom defilea učesnika na otvaranju Evrovizije u Torinu.

Na inauguraciji francuskog predsednika Emanuela Makrona, čime je otpočeo njegov novi petogodišnji mandat na čelu države, sve oči bile su uperene njegovu suprugu Brižit, koja se za ovu važnu priliku ponela jednostavnu, svedenu i moćnu belu kombinaciju.

Brižit je ostavila snažan, efektan utisak, a belu haljinu ravnog kroja dužine do kolena ponela je uz kvalitetan, kraći sako sa naramenicama i nizom dugmića. Uz dijamantiske minđuše i upečatljive salonke u beloj boji sa metalnim špicem i vrtoglavo visokim potpeticama, Brižit je dobila samo pozitivne kritike na račun svog stajlinga.

Profimedia
 

Već smo pisali o tome da su ženska odela veliki modni trend već nekoliko sezona, posebno raste popularnost varijante u bijeloj boji.
Ovakve kombinacije su ženstvene, efektne i vrlo elegantne, a kako kaže slavna stilistkinja Rojčel Vajt, takva odela su bezvremeni komad s kojim nema greške.
Upravo je u takvom stajlingu, elegantnom i ženstvenom, viđena je i bivša princeza Tesi od Luksemburga koja se ovim modnim klasikom pohvalila i na Instagramu.

Belo odelo očaralo je i nedavno i odbeglu članicu engleske kraljevske porodice Megan Markl koja je za svoje prvo pojavljivanje u Evropi nakon Megxita odabrala elegantno belo odelo s potpisom Valentina.

Profimedia
 

Bela boja ili kremasti tonovi pristaju svim nijansama kože, a idu i uz ravne cipele ili patike, ali i s lepim topom ili košuljom i štiklama.

Još jednu upadljivu belu kombinaciju ponela je za Dan majki moćna Šeron Stoun (64), zbog koje su žene jednom već zavolele belu boju.

Profimedia
 

Glumica koja sjajno izgleda u sedmoj deceniji za porodičnu večeru Dana majki, a njen stajling bio je bez greške.

Ona je dokazala da su haljina i patike klasičan modni spoj koji pristaje damama svih dobi.

Bele patike odlično idu s teksasom, trendi pantalonama širokih nogavica, haljinama ili suknjama - idu uz sve što imate u garderobi.
Profimedia

Lepršavu belu haljinu Šeron je iskombinovala s belim patikama italijanskog dvojca Dolce & Gabbana i udobnim kardiganom. Bez puno šminke na licu i sa svojom prepoznatljivom, razbarušenom piksi frizurom, glumica je prelepo izgledala.

Ovaj jednostavan, ali efektan outfit upotpunila je srebrnim nakitom i kreirala bezvremenski luk koji pristaje svim ženama bez obzira na to da li imaju 20, 50 ili 70.

Budući da smo pomenuliI Megan Markl i Šeron Stoun, imamo jš jedan beli autfit za kraj.

Prekjuče je u Torinu svečano otvorena Evrovizija, a tim povodom su, tradicionalno, tirkiznim tepihom prošetali predstavnici svih zemalja učesnica tog muzičkog takmičenja.
A naša Konstrakta definitivno bila je dama sa najupečatljivim autfitom.
Profimedia
 

Dok su se na tepihu pojavili učesnici u šarenim modnim kombinacijama, naša predstavnica Konstrakta izdvojila se minimalističkim stilom i zasenila sve prisutne.

Svedeno, jednostavno i elegantno, Konstrakta se pojavila u zadivljujućem belom modnom izdanju iza kog stoji domaći brend "Mom's Pants".

Profimedia
 

Ona preferira neutralnu paletu boja - belu i bež, a u dogovoru sa kostimografkinjom Ivanom Kesić nosi isključivo domaće dizajnere u cilju promovisanja naše zemlje u najboljem svetlu.

Total look - kombinezon i mantil - delo je brenda "Mom's Pants", a u kombinaciji sa "Dulsineja Atelier" šeširom izgledala je otmeno i sofisticirano. Uz šik REDA Milano cipele u pink boji, celokupnom utisku doprineli su i upečatljiva šminka i retro frizura.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike