Amal Kluni održala u Njujorku nekoliko modnih lekcija: Stajliš i u sudnici i na ulici (FOTO)

29.04.2022

14:20

0

Amal jeste ikona biznis stila, ali svoja stroga izdanja i te kako ume da zameni opuštenijim stajlingom

Amal Kluni održala u Njujorku nekoliko modnih lekcija: Stajliš i u sudnici i na ulici (FOTO)
profimedia-0686305760 - Copyright Profimedia

Amal Kluni je supruga Džordža Klunija i advokatkinja besprekornog stila. Iako važi za ikonu poslovnog odevanja jer se najčešće u javnosti viđa kako izlazi iz suda u strogim poslovnim, a istovremeno jako efektnim stajlinzima.

Dobro, viđamo je povremeno i na crvenom tepihu, gde je takođe besprekorna. 

Budući da je svoj poslovni stil izbrusila do savršenstva, činjenica je da se jednako dobro snalazi i pri kombinovanju kežual komada, a to pokazuju fotografije iz Njujorka.
Naime, Amal je učestvovala na sastanku UN Njujorku, gde sa njom boravi i njena majka Barija Alamudin, a odsele su u hotelu na Menhetnu,

Sivi kaput koji je sjajno sparila s farmerkama širokih nogavica i belim udobnim patikama bili su izbor Amal Kluni za dolazak na aerodrom u Nju Džersiju.

Profimedia
 

Lepa supruga Džordža Klunije snimljena je tik pre ulaska u privatni avion, a društvo joj je pravila majka Barija, koja je takođe oduševila svojim mladalačkim stajlingom.

Nakon dolaska u Njujork Amal je snimljena pred hotelom, a pažnju je privukao njen sjajan „Fendijev“ kaput, čija je cena 3.242 funte, a koji se jednako dobro, osim s pantalonama i farmericama, može kombinovati s haljinama i suknjama.

Bele patike neizostavne su u prolećnim danima. Gotovo svi luksuzni, kao i high street brendovi, u svojim kolekcijama nude neke od varijacija na temu.

Za odlazak u sud Amal je odabrala poslovnu haljinu na tufne i belu haljinu i beli mantil.

Profimedia
 
Profimedia
 

Nakon obavljenog posla Amal je s majkom otišla na večeru.

Profimedia
 

Za razliku od dnevnih poslovnih izdanja, kada bira elegantne haljine užeg kroja i dužine do kolena, za večernji izlazak Amal je obukla ležerniju kombinaciju koju čine farmerice opuštenog kroja i odrezanih nogavica dužine do iznad gležnja.

Farmerke su brenda RE/DONE, model „Stove Pipe“, na kojima se ističe visoki struk i ravan kroj nogavica. Stajling je podigla štiklama „Gianvito Rossi“ metalik sjaja i s efektnim prozirnim delovima, dok je gore nosila atraktivni krop-top s kristalićima i preko njega kraći crni blejzer.

Uz „odrezane“ farmerice kakve nosi Amal najbolje idu visoke potpetice jer kod takve dužine pantalona postoji mogućnost da skrati figuru, pa će dobre štikle biti mnogo bolji izbor od patika i druge obuće ravnog đona.

Još jedno neobično i smelije izdanje Amal Kluni jeste vatrenocrvena prozirna haljina kao magnet za poglede, a u kojoj Amal Kluni izgleda fenomenalno.

Profimedia
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike