Štedljiva vojvotkinja: Kejt Midlton za javni događaj obukla haljinu u kojoj se pojavljivala već četiri puta na različitim ceremonijama

28.04.2022

10:03

0

Štedljiva vojvotkinja: Kejt Midlton za javni događaj obukla haljinu u kojoj se pojavljivala već četiri puta na različitim ceremonijama
Kejt Midlton - Copyright Kejt Midlton, Profimedia

Kejt Midlton odavno je poznata kao neko ko se ne libi da reciklira odeću, pa čak i kada su važne ceremonije u pitanju, ona će poneti odeću u kojoj se već pojavljivala u javnosti.

Tako je ovog puta obukla haljinu koju je nosila u četiri navrata, ali se potrudila da unikatni komad osveži novim detaljem.

Naime, vojvotkinja se pridružila svom suprugu, princu Vilijamu, u odavanju počasti Australijancima i Novozelanđanima poginulim u ratu.

Princ Vilijam prisustvovao je službi i položio je venac od maka u ime svoje bake, kraljice Elizabete.

Kasnije se uputio u Vestminstersku opatiju, gde mu se pridružila supruga na mestu njihovog kraljevskog venčanja.

Vojvotkinja od Kembridža reciklirala je svoju čuvenu krem haljinu s potpisom modnog dizajnera Aleksandara Mekvina, koju je prvi put nosila na krštenju princeze Šarlot 2015. godine.

Kejt Midlton, Profimedia
 

Sledeći put je istu krem haljinu ponela godinu kasnije na paradi britanske vojske u Londonu.

U pitanju je haljina dužine do kolena, dugih rukava i vrlo jednostavnog kroja, a veoma elegantna. U zavisnosti od prilike, Kejt ju je nosila sa crnim ili bež salonkama, kao i različitim komadima nakita.

Kejt Midlton, Profimedia
 

Kejt je ovu haljinu obukla i u Ipresu 2017. godine, na obeležavanju stote godišnjice bitke kod Pašendala. Iako je haljinu nosila na javnim događajima već tri puta, Kejt je odlučila istu da ponese i na venčanju Megan Markl i princa Harija koje je održano 2018. godine.

Poslednji put, vojvotkinja je ovu svečanu haljinu oplemenila minđušama princeze Dajane, kao i efektnim ukrasom na kosi koji potpisuje Džejn Tejlor.

Ono što su svi primetili je crveni cvet na reveru koji je dao posebnu notu celom stajlingu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike