Megan ponela još jedan kraljevski skup stjaling – „Valentino“ haljinu od 4.300 evra i još skuplju narukvicu

20.04.2022

14:29

0

Supruga princa Harija za javni angažman na „Invictus igrama“ odabrala je večernju haljinu italijanskog luksuznog brenda

Megan ponela još jedan kraljevski skup stjaling – „Valentino“ haljinu od 4.300 evra i još skuplju narukvicu
profimedia-0684199163 - Copyright Profimedia

Izgleda da je Megan Markl u svoj kofer za prvi let u Evropu nakon preseljenja u Kaliforniju spakovala klasične komade najluksuznijih svetskih brendova odeće.

Tako nam je nakon „Valentinovog“ belog odela u kojem se pojavila u Holandiji, potom efektnog belog topa, pa ležernijeg dnevnog luka u kojem su pažnju ukrale „Šanel“ kultne baletanke i jakna od tvida, servirala još jedan skupoceni stajling.

Ovoga puta odluka je pala na belu mini-haljinu koju potpisuje italijanska modna kuća „Valentino“, a čija je cena 3.600 funti ili 4.300 evra.

Haljina je istakla dobru liniju nekadašnje članice britanske kraljevske porodice, a da bi večernji stajling pratio i ostatak izgleda Megan je kosu zalizala u blagim talasima na jednu stranu i na usne stavila crveni ruž s kojim je jako retko viđamo u javnosti.

I ovoga puta na ruci je nosila „Cartier Love“ narukvicu, za koju se cena kreće od 4.000 dolara pa sve do 11.000 dolara za model sa dijamantima. Za većinu modela postoji i lista čekanja, a mnogi smatraju narukvicu simbolom predanih veza.

 

Princ Hari je uskladio svoj stajling uz suprugin i nosio bež odelo.

Tokom svog prvog pojavljivanja na evropskom tlu, nakon „Mexita“ Megan Markl uglavnom je nosila stajlinge u beloj boji, koju očito smatra najprikladnijom. Osim toga, supruga odbeglog britanskog princa Harija bira isključivo klasične modne komade koji se ističu svojom jednostavnošću zbog čega su bezvremeni.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike